≫ 

Smanjuje se intenzitet treninga Partizana: Samo Natho i Rikardo radili posebno

Crno-beli će počeli sa osveženjem ekipe u završnici priprema u Sloveniji

  • 0

Video: Natho i Rikardo treniraju odvojeno od ekipe u završnici priprema

Utakmica sa Krakovijom (3:0) praktično je bila granica vrhunca napornog rada Partizana u Sloveniji, jer je već od danas stručni štab na čelu sa Aleksandrom Stanojevićem smanjio intenzitet treninga i tako će biti sve do kraja priprema.

Crno-beli su ovoga jutra odradili samo trening oporavka, a posle podne su dobili slobodno. Istini za volju, jutarnji trening je bio nešto drugačiji za Rikarda Gomeša i Bibrasa Natha, koji su odradili uvodni deo sa ostatkom tima, ali su potom ostali sami na terenu sa kompletnim stručnim štabom kako bi radili na završnici.

Izraelac je minulih dana kuburio sa povredom zarađenom na meču sa Koprom, pa polako hvata ritam i otuda je bio na "dopunskom radu", dok Rikardo, usled činjenice da se poslednji priključio, iz dana u dan polako "hvata konce" i podiže fizičku spremu.

Dobrih 40 minuta trojicom prvotimaca su radila završnicu sa dvojicom golmana - Nemanjom Stevanovićem, Aleksandrom Popovićem i Lazarom Slavkovićem, od šuteva sa distance sa zadacima do bočnih lopti...

Video: Stanojević posle meča sa Krakovijom: Samo smo hteli da preživimo ovo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA