Misliš da znaš ko će osvojiti EURO: Odigraj besplatni tiket na Victory-u

Na Victory-u te očekuje najveći broj igara i specijala: ukupan broj promašenih penala, broj ofsajda, produžetaka, crvenih kartona, golova glavom, asistencija, kao i još mnogo toga

  • 3
Feliks Brih Foto: Tanjug / AP

Ostale su da se odigraju još samo tri utakmice ne Euru. Dva polufinalna meča i veliko finale. Kući je otišlo 20 reprezentacija, ostale su četiri koje još uvek sanjaju san o tituli evropskog šampiona.

Ako misliš da znaš ko će osvojiti titulu, uključi su u završnicu i kladionica Victory ti plaća prvi tiket u vrednosti od 100 dinara.

Registruj se ovde i uzmi svoj besplatni tiket.

Victory Foto: Promo/Victory

Pored besplatnog tiketa, možeš pratiti svoj napredak na rang listi gde te očekuju sjajne nagrade. A kada odlučiš da deponujete, Victory je spremio čak 150% bonusa na prvu uplatu i poklon stream paket pomoću koga možeš da pratiš završnicu evropskog prvenstva na svim uređajuma.

Na Victory-u te očekuje najveći broj igara i specijala: ukupan broj promašenih penala, broj ofsajda, produžetaka, crvenih kartona, golova glavom, asistencija, kao i još mnogo toga.

Victory Foto: Promo/Victory

Registruj se ovde i uzmi svoj besplatni tiket.

Da li će Španci postati rekorderi i slaviti četvrti put, hoće li Italijani po drugi put na tron, mogu li Danci do senzacije kao 1992. godine ili je došao red da konačno Engleska postane šampion Evrope.

Odgovori na ova pitanja biće mnogo jasniji posle polufinalnih duela u kojima se na Vembliju sastaju najpre Španija i Italija, a zatim Engleska i Danska.

Zajedničko za ova četiri tima, pored toga što igraju sjajan fudbal je i činjenica da su prva tri meča grupne faze šampionata odigrala na svom terenu što im je ulilo dodatno samopouzdanje i dalo pozitivno energiju. Međutim, svako od njih je na sasvim drugačiji način došao do korak od finala.

Registruj se ovde i uzmi svoj besplatni tiket.

Euro 2020, fudbal, fudbalska reprezentacija Švajcarska - Španija Foto: Tanjug/AP

Englezi su dominirali od samog početka, jedini su do polufinala stigli bez primljenog gola. Italija se mučila u osmini finala protiv Austrije, ali je na svim ostalim utakmicama bili perfektna. Španija je sa igrom od sjaja do očaja ipak došla među četiri najbolja tima na prvenstvu. Danska je turnir počela sa dva poraza, a onda sa tri velika trijumfa sve zadivila.

Registruj se ovde i uzmi svoj besplatni tiket.

Euro 2020, fudbal, fudbalska reprezentacija Engleska - Ukrajina Foto: Tanjug/AP

Nikakva pravila više ne važe. Slede okrašaji zaista najboljih ekipa na Euru, a pobednik može biti samo jedan. Njega 11. jula čeka pobednički pehar na Vembliji.

Registruj se ovde i uzmi svoj besplatni tiket.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA