≫ 

Doktor, koji je pretučen na futsal utakmici, poginuo dok je išao na kontrolu zbog napada navijača

Podsetimo, tuča se dogodila početkom juna na meču FON - Novi Pazar

  • 16
Futsal, FON - Novi Pazar

Printskrin: Youtube/ Srbija futsal uživo

Poznati novopazarski lekar dr Denis B, koji je poginuo jutros na auto-putu "Miloš Veliki", bio je član stručnog štaba KMF Novi Pazar i vinovnik tuče koja se pre mesec dana dogodila na meču sa FON-om u borbi za titulu.

Denis B. je dokotor Pazaraca koji je na pomenutom meču dobio udarac pesnicom u glavu od strane jednog navijača, a upravo zbog tog udarca je putovao u Beograd na kontrolu.

MUP je tada javio da je doktor Novog Pazara, koji je uleteo u teren da se obračuna sa jednim od igrača FON-a, zadobio teške telesne povrede - zbog čega je navijač nedugo zatim uhapšen.

- Jedan od prijatelja doktora Denisa nudio im je prethodnog dana da ih on poveze u Beograd pošto je doktor putovao na lekarsku kontrolu. Lekar je to odbio, rekao je da je u stanju da vozi automobil, a da sa njim ide i porodica, da prošetaju gradom, obiđu Beograd dok je na kontroli - ispričao je jedan doktorov prijatelj iz Novog Pazara.

Inače, on je automobilom "audi Q5" u kome je bio sa suprugom i troje dece, pod još nerazjašnjenim okolnostima sleteo sa puta, te se prevrnuo više puta i zaustavio u kanalu iza zaštitne ograde.

Preminuo je na putu od mesta udesa najverovatnije ka Urgentnom centru u Beogradu dok su njegova supruga i troje dece zbrinuti u bonicu u Valjevu i nisu u životnoj opasnosti.

Video: Kod Lajkovca auto smrskan, sleteo s puta: Život je izgubio kardiolog iz Novog Pazara

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Prle

    5. jul 2021 | 17:33

    Tuga. Saucesce porodici.

  • Urke

    5. jul 2021 | 17:41

    Ode covek zbog obicne gluposti. Sta mu je trebalo da ulece na teren? Grehota.

  • Nisam odavde

    5. jul 2021 | 19:01

    Sramota koliko mrznje iz svih komentara izbija Ne znam zašto uopste komentarišete kad ne znate ni šta je bilo sem.novinskih naslova Ali neee , vi ste nebeski narod i vama smeta drugo i drugacije pa i kad strada u saobracaju Napisao bih i "sram.vas bilo " ali kome ....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA