≫ 

FSS definitivno prelomio: Nema skraćenja Superlige, ostaje 16 klubova! Menja se pravilo o strancima

Od najavljenih 14 timova, zatim i 12, najelitniji rang neće doživeti promene

  • 12
Stara Pazova, FSS Foto: MN Press

Odbor za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije održao je sastanak u utorak na kom je dogovoreno da se Superliga neće smanjivati!

Iako je poemnuta gripa nedavno poručila da će Superliga od sledeće godine imati 14 timova, zatim i 12, odlučeno je da se ništa ne menja i da dva kluba ispadaju - a dva ulaze iz Prve lige Srbije.

Igraće se 30 kola, potom i plej-of i plej-aut, ali se bodovi neće deliti. Baraž za ulazak u Superligu neće se menjati, a njega će igrati po dva kluba iz SL i dva iz Prve lige Srbije.

Ono što je novina na sastanku jeste neogranmičen broj stranaca u timu, s tim što će u startnih 11 moći samo četvorica da igraju. Međutim, njih će sa klupe moći da menja neki drugi stranac - što ranije nije bio slučaj.

Dejan Filipović je i zvanično dobio podršku Odbora za mesto prvog čoveka Sudijske komisije, a u svojeno je da naredne sezone na terenima nećemo gledati Danila Grujića, Miloša Đorđia, Novicu Anđelovskog i Đorđa Čolovića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RSK

    6. jul 2021 | 19:57

    Da li neko u FSS ima svoje mišljenje?

  • Dragan

    6. jul 2021 | 17:55

    Pravilo o strancima se menja zbog mezimice naravno,ljudi ne mogu da imaju 10 stranaca a da im samo 4 budu u protokolu,zanima me koje je jos odluke doneo terza pardon skupstina fss

  • boki

    6. jul 2021 | 19:24

    Dobro je sami su odlucili nikoga nisu slusali😂😅

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA