≫ 

Promena plana za bivšeg igrača Partizana: Filip Stevanović prelazi u Seriju A

Talentovani napadač odlazi na pozajmicu

  • 4
FILIP STEVANOVIC Foto: MN Press

Mladi srpski napadač Filip Stevanović nalazi na korak od prelaska u Đenovu na pozajmicu, javljaju lokalni mediji u Liguriji.

Stevanović je još prošle zime kaparisan od strane Mančester Sitija, a Partizan je pristao na ponudu od 6,5 miliona evra plus bonuse u iznosu od 2 miliona.

"Građani" su ostavili mladog ofanzivca na pozajmici u Humskoj do kraja sezone, a ovog leta je i zvanično postao njihov član.

Naravno, kao i sa brojnim mladim igračima koje Mančester Siti dovodi sa svih strana sveta, Stevanović prvo mora na pozajmicu.

Iako se prethodnih dana spekulisalo da je holandski Herenven ozbiljno zainteresovan za pozajmicu mladog Srbina, izgleda da je Italija realnije rešenje.

Video: Derbi na terenu, ali bogami pršti i na tribinama: Ko ima lepše žene i devojke - Španci ili Italijani

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🔴🔵⚪

    7. jul 2021 | 07:12

    Stvarno ne mogu da razumem ovu nasu decu! Odes u neki veoma jak klub a znas i sam da tamo NIKADA neces igrati i onda ces od pozajmice do pozajmice da se seljakas dok skroz ne nestanes sa fudbalske scene! Nije bre sve u parama, deco!

  • Zoran

    7. jul 2021 | 09:52

    Nista cudno VEC vidjeno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA