≫ 

Terzić konačno otkrio pravi razlog zašto Kolarov nije potpisao za Zvezdu

Dugo se čekao levi bek...

  • 2
Zvezdan Terzic, FK crvena zvezda Foto: FK Crvena zvezda

Kako je naveo generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, povreda je stala na put mogućem transferu Aleksandra Kolarova na Marakanu.

Milan Rodić je već dugo vremena jedini levi bek u klubu, pokušalo se sa Markom Gobeljićem, međutim, odmah je bilo vidljivo da on ne može da odgovori na sve zahteve koji se od njega traže.

Došlo je leto, prelazni rok i moguća pojačanja, najzvučnije od njih je bilo ime Aleksandra Kolarova, nekadašnjeg kapitena naše reprezentacije.

Dugo se pregovaralo, a na kraju se ništa nije ni desilo... Nakon svih nagađanja, Zvezdan Terzić je konačno otkrio i zašto nije došlo do njegovog transfera iz Intera.

- On je pre svega moj prijatelj i vezan je za mene kroz karijeru. Volim ga kao čoveka i cenim kao igrača. Moja želja je bila da on dođe u klub, i tu smo se složili i Mrkela, i Stanković i ja, ali je imao povredu diskus hernije i nije mogao odmah da se odazove pripremama, a nama je on treba za kvalifikacije za Ligu šampiona, a ne prvenstvo - rekao je Terzić, a potom se okrenuo i na administrativnu stranu transfera.

- Uz sve to, imao je opciju produžetka ugovora sa Interom. Nije ispunio taj broj utakmica, ali promenom trenera, došlo je do novih razgovora i ostao je tamo. Vrata Crvene zvezde su mu otvorena, on je ponikao ovde i voleo bih da završi karijeru kod nas - istakao je generalni direktor Zvezde, Zvezdan Terzić.

Video: Sa Vučelom sam se dogovorio da se viđamo jednom mesečno: Terzić o sastancima sa čelnicima Partizana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA