≫ 

Murinjo napravio šou i prekinuo konferenciju: Rekao "trenutak, molim", a onda krenuo da dere platno

Novinari nisu mogli da sakriju smeh

  • 0

Portugalski stručnjak Žoze Murinjo napravio je šou već na prvoj zvaničnoj konferenciji kao trener Rome!

Naime, dok je govorio kako vidi da će Roma u naredne tri godine uzeti neki trofej i kako u nekim ranijim klubovima nije imao odgovarajući tretman, na primer u Mančester junajtedu, Murinjo je imao problema sa platnom na prozoru koje je pravilo buku.

U jednom trenutku je ustao, rekao "trenutak, molim", a zatim otišao do prozora i potrgao platno koje mu je smetalo. Zatim se ponovo izvinio novinarima, te se vratio na mesto kako bi nastavio konferenciju.

A na njoj je dao jednu zanimljivu izjavu vezanu za to koliko ljudi vole fudbal i Romu, odnosno kako pet radio stanica po celi dan priča samo o Romi.

- Morao sam tri puta da menjam broj telefona otkako sam došao u Rim. ne znam samo kako uspete da ga nađete - našalio se Portugalac sa medijima.

Pitali su Murinja i o Edinu Džeki, odnosno da li će biti kapiten Rome. Međutim, "Posebni" im nije dao odgovor pravdajući se da su u pitanju unutrašnje stvari.

Video: Deki ispričao kako su na njegov novi posao reagovali Žoze Murinjo i Siniša Mihajlović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA