"Ovaj Euro je najsramniji ikada, sve se namešta za Engleze": Španski TV voditelj besneo u emisiji

Sportski voditelji El Čiringita nezadovoljni kako je organizovano prvenstvo, a posebno kakve su odluke sudija u polufinalu između Engleske i Danske

  • 3
El Čiringito Printskrin: Twitter.com/ElChiringuitoEN; Foto: AP/Tanjug

Penal koji je sviran Englezima na meču protiv Danske i dalje je tema u fudbalskim krugovima, a posebne kritike prema UEFA i sudijama imali su španski sportski novinari.

Tokom popularne sportske emisije El Čiringito, voditelj i novinar koji su komentarisali Evropsko prvenstvo izneli su niz optužbi na račun UEFA i Engleza.

Voditelj Đosep Pedrerol pitao je svog gosta, novinara Roberta Moralesa da li je UEFA organizovala sve ovo za Englesku u finalu, nakon čega je ovaj dao oštar odgovor.

- Za mene ovo je najsramnije takmičenje koje smo ikada pratili. Patetično je. Imali smo mečeve u gradovima koji čak nisu u Evropi u bilo kom smislu. Dobili smo finale gde je sve bilo pripremljeno za zemlju koja je napustila Evropsku uniju. Sve je bilo potpuno pripremljeno. Igrali su sve utakmice kod kuće, uzuzev jedne. Sve je bilo namešteno za Englesku. Nedostajala je samo pomoć, koju su dobili s penalom u utakmici koja je bila komplikovana - rekao je Morales.

Njegova izjava izazvala je buru u engleskim medijima.

Video: Vindova Bošnjakinja na Vokerovu bujnu crnku: Smerne Dankinje vs napucane Engleskinje - čije su lepše

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA