Promašio odlučujući penal, završio na naslovnici FIFA 22: Embape model za najpopularniju video igru

Nije čudno što je upravo francuski fudbaler dobio čast da se nađe na naslovnici, uzimajući u obzir njegovu popularnost širom Evrope

  • 0
Kilijan Embape Foto: Tanjug / AP

Pred početak svake nove sezone, gejmeri sa velikom pažnjom prate ko će se naći na naslovnoj stranici jedne od najpopularnijih video igara na svetu - FIFA. Postojala je debata ko bi mogao da iskoči napred ove takmičarske godine, a Electronic Arts koji razvija ovu igru odlučio je da se na tom mestu za FIFA 22 zadesi - Kilijan Embape.

Fudbaler PSŽ-a odigrao je zaista dobru sezonu u PSŽ-u, mada na minulom Evropskom prvenstvu u reprezentaciji Francuske nije bio preterano dobar i zapravo je promašio odlučujući penal za svoju reprezentaciju u osmini finala protiv Švajcarske. Do tada nijednom nije zatresao mrežu rivala.

Govoreći o njegovoj prethodnoj sezoni u Parizu, postigao je 27 golova u Ligi 1, što je njegov drugi najbolji učinak, pošto je u takmičarskoj godini 2018/19 imao 33 pogotka na svom kontu.

Nije mala čast to što će se naći na naslovnoj strani FIFA 22, koja tradicionalno vodi veliku borbu sa Pro Evolution Soccerom na tržištu video igara, koje su fokusirane na fudbal.

Video: Kako volim da ga nerviram: Dok Luka Jović gleda utakmicu, Sofija Milošević ga žestoko ometa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA