≫ 

Navijači Dinama isterani sa tribina na Islandu, "odao" ih hrvatski jezik kad su "Modri" poveli

Prema pravilima UEFA koja su i dalje na snazi, organizovanim navijačkim grupama nije dozovljen ulaz na gostujuće utakmice

  • 0
stadion maksimir Foto: MN Press

Fudbaleri zagrebačkog Dinama prošli su u 2. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona pošto su i u revanšu bili bolji od islandskog Valura, ovog puta 2:0, ukupno 5:2, te će na Omoniju u narednu rundu takmičenja.

Zanimljivo, Zagrepčani su i na dalekom Islandu imali podršku navijača, ali ne čitav meč, zapravo tek pola sata, jer su se ovi "odali" hrvatskim jezikom.

Naime, UEFA i dalje zabranjuje da navijači organizovano idu na gostujuće utakmice, to je jedna od mera koja je uvedena zbog pandemije korona virusa, a Dinamovih navijača je bilo u dovoljnom broju da prekrše ove protokole, prenose hrvatski mediji.

"Bed Blu Bojsi" su u 31. minutu, u trenutku kad je Dinamo poveo, skočili, počeli da viču i da kliču svom timu, i tad su ih redari otkrili i vrlo brzo posle toga udaljili sa tribina.

Nisu upotrebljavali sredstva prisile tom prilikom, Dinamovi navijači su se povinovali i mirno izašli sa stadiona kapaciteta 1.200 mesta.

Sa plaćenom ulaznicom odgledaili su tek 35 minuta...

Video: Zgodna hrvatska atletičarka želi Zvezdu protiv Dinama u Ligi šampiona: Došla bih na Marakanu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA