Podrhtava tlo u Španiji: Barselona i Atletiko sve bliži velikoj trampi

Barselona bi dobila Saula i novac, a u suprotnom smeru bi krenuo Antoan Grizman

  • 2
Antoine Griezmann, Antoan Grizman kikice frizura Foto: Tanjug/AP

Sve smo bliži najvećoj transfer bombi ovog leta, kada je reč o fudbalu. Barselona i Atletiko Madrid su ušli u poodmakle pregovore oko moguće trampe svojih igrača - Antoana Grizmana i Saula, javlja Fabricio Romano.

Jasno je svima odmah bilo da se Grizman ne snalazi najbolje u Barseloni, da li je problem bilo "gušenje" zbog Mesija ili mu jednostavno nije legao takav fudbal, ali nije pokazao ni delić onoga što stvarno ume.

Grizman je i tokom Evropskog prvenstva koje je upravo završeno pokazao da u njemu i dalje postoji želja, ali i da je izuzetno sposoban da na terenu napravi razliku.

Upravo to vidi i Atletiko Madrid, tim koji "oživljava" sve igrače koji dožive pomračenje u nekom od najboljih svetskih klubova.

Najbolji primer u celoj priči je i transfer Luisa Suareza koji je otpisan iz Barselone kao prestar i kao višak, može se slobodno reći da je doživeo drugu mladost u Atletku i da je ovom klubu doneo titulu u La Ligi.

Sada će Atletiko isto pokušati i sa svojim bivšim fudbalerom, ali će ga to koštati - moraće da "pokloni" Saula Barseloni.

Međutim, ukoliko uzmemo u obzir i da su "Jorgandžije" nedavno završili transfer jednog od najboljih argentinskih igrača sa protekle Kopa Amerike - Rodrida De Paula, neće biti osetan gubitak ovog veznog fudbalera.

Samo je sigurna jedna stvar - Stvari se polako zakuvavaju ovog leta.

Video: Navijač Atletika poginuo u centru Madrida: Tragedija na proslavi titule

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cc

    14. jul 2021 | 21:05

    Saul i nije neka bomba

  • Igor Obrenovac

    14. jul 2021 | 22:51

    Korea je pola tima Atletiku. Ima Atletiko mnogo dobrih veznih igrača i napadača. Neće oni osetiti odlazak Saula, ali ne vidim neku potrebu da Grizmanu spašavaju karijeru. Treba nekako Feliksa probuditi i ovaj Argentinac što je došao ništa više za ovu sezonu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA