≫ 

Stanojević pecka Zvezdu pred novu sezonu: Nigde u svetu ne postoji tim koji za 4 godine ima 4 poraza

Trener Partizana ističe da je teško osvojiti titulu u prvenstvu gde morate da pobedite svaku utakmicu

  • 81

Video: Stanojević pecnuo Zvezdu: Nigde u svetu ne postoji tim koji za 4 godine ima 4 poraza

Trener Partizana Aleksandar Stanojević dao je provokativnu izjavu pred start nove sezone Superlige, čime je indirektno pecnuo večitog rivala Crvenu zvezdu, istakavši da rival crno-belih u borbi za titulu jedina ekipa u svetu koja za četiri godine izgubi četiri utakmice.

On kaže da je Partizanu veoma teško da osvoji titulu, jer mora da pobedi sve utakmice za tako nešto.

- U Srbiji ne smete nikada da pogrešite, ovo je jedinstveno prvenstvo u svetu gde morate da pobedite sve utakmice da biste osvojili titulu, ne smete jednu da izgubite. Niti tražim alibi, ali teško je boriti se sa ekipom koja za četiri godine izgubi četiri utakmice. Nijedna liga na svetu nema tu situaciju, da ima ekipu koja četiri godine pobeđuje u kontinuitetu.

- Mi smo prošle sezone osvojili toliko bodova što je nekad bilo dovoljno za titulu ili bar da budemo konkurentni, a jednostavno sa tim niste konkurentni. Mi znamo, svaka utakmica nam je sada takva kakva jeste, moramo da pobedimo da bismo bili konkurentni. Videćemo, sačekaćemo da krene, ali moramo da pobeđujemo - rekao je Stanojević.

Stanojević ističe da mu odgovara što će Partizan pre početka evropske sezone igrati jedan meč Superlige.

- Meni odgovara, bolje što igramo, voleo sam da odigramo i više utakmica pred Evropu, i zbog navijača, posle toliko vremena izaći pred našim navijačima. Posle godinu i po dana skoro bez navijača, srećni smo u Novom Sadu će biti veći broj naših navijača, posle na našem terenu očekujemo veliku podršku, pogotovo u ovim teškim vremenima za Partizan, gde imamo takav status koji nije kao što ima naš najveći protivnik.

Dotakao se i VAR-a koji će biti implementiran ove sezone u Superligi.

- Ako imate čistu nameru, vama VAR i ne treba, ako nemate, može i da vam odmogne. Sve je do ljudi, ipak ljudi kontrolišu. Ne znam da li će od starta biti VAR-a, dolaze različite informacije, da li će biti na svim stadionima, sigurno da će dovesti do toga da se reše korektnije neke nedoumice ako ih bude, ali ljudski faktor je taj koji odlučuje, dešavaju se greške. Nadam se da neće biti nešto drastično problema sa sudijskim odlukama ove sezone - zaključio je Stanojević.

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SrbskiBek

    15. jul 2021 | 13:03

    Kakav je to "mentalitet" kod ovoga coveka.pa to je za pricu !!!!! Oprati sebe ma sta da se desi !!!!!???? Covece realnost je da za zadnje 4 godine .nas fudbal (Srpski) nikada nije bolje stajao u evropi za zadnjih 20 godina !!! Taj klub koji kako ti kazes "pobedjuje sumljivo" je svake godine pomicao lestvicu.pobedjivao i sakupljao bodove u ligi sampiona ..padali su jedan liverpul.salzburg jang bojs..Za vreme Tvoje "dominacije" koja je trajala skoro pa 8 godina.. nisi NIKADA NIKOG POBEDIO U L S !!!!!!!!!!! To su godine samroka !!!!!! To su bile godine sunovrata fudbala u Srbiji vreme DZOMBI i ostale gamadi koja nas je unazadila !!!!..Ne ponovilo se !!!

  • 534

    15. jul 2021 | 11:44

    Budi ponosan što si prvi komšija takvog tima. Ja bi bio ponosan da sam prvi komšija Noleta koji će imati 4 poraza u 4 godine.

  • 656

    15. jul 2021 | 11:45

    U te 4 godine vi ste 10 puta igrali protiv tog tima. Što ga vi ne pobediste 10 puta?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA