≫ 

Borusija odbila prvu ponudu za Halanda

Ne zna se kolika je bila ponuda, ali se priča da nemački klub ne želi da proda napadača bez manje od 170 miliona evra

  • 0
erling haland Foto: Tanjug/Ap

Borusija Dortmund je odbila prvu ponudu Čelsija za Erlinga Halanda, javio je Skaj sport.

Nije poznato koliko je Čelsi ponudio, ali spominje se da bi Borusija za mladu norvešku zvezdu mogla tražiti čak 175 miliona evra.

Čelsi u transfer želi da ubaci Tamija Abrahama ili Kalima Hadsona Odoija.

Borusija želi zadržati Halanda i za iduću sezonu jer je ostala bez Džejdona Sanča, za čiji se transfer u Mančester Junajted čeka još samo službena potvrda. Ipak, Haland ima klauzulu u ugovoru po kojoj sledeće godine može otići za samo 70 miliona evra, što bi moglo podstaći Dortmund na prodaju ovog leta ako dobije zadovoljavajuću ponudu.

Čelsijev glavni problem u prošloj sezoni bila je realizacija stvorenih prilika, u čemu je posebno razočarao Timo Verner. Tomas Tuhel to planira rešiti dovođenjem jednog klasičnog napadača, a prva opcija je Haland. Spominju se i Romelu Lukaku i Hari Kejn, ali te se opcije čine manje verovatnima jer Lukaku ne želi otići iz Intera, a Totenhem bi želeo da izbegne prodavanje Kejna londonskim rivalima.

Problem u eventualnom Halandovom transferu stvara i njegov agent Mino Raiola. Prema navodima Skaj Sporta, on bi za transfer tražio proviziju od 40 miliona evra.

Video: Ko je Erling Haland?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA