≫ 

Preokret Veleža za dvomeč protiv Vladana Milojevića, "samoubistvo" Sarajeva i Širokog

Dalje idu Maribor, Domžale i Sutjeska, ne i Dečić i Podgorica

  • 2
FK Velež Printskrin: Steramja

Fudbaleri mostarskog Veleža napravili su sjajan rezultat i u dvomeču 1. kola kvalifikacija za Ligu konferencija izbacili su Kolerejn iz Severne Irske dvostrukom pobedom!

Nakon što je u Mostaru pre sedam dana bilo 2:1, Velež je i u revanšu slavio identičnim rezultatom u i narednoj rundi će igrati protiv AEK-a iz Atine kog sa kupe vodi Vladan Milojević.

Domaćin je vodio od 33. minuta golom Šelvina i imali su barem produžetke, da bi Brandao u 54. i Anđušić u 71. minutu okrenuli rezultat za veliku radost.

Sarajevo nije bilo te sreće, jer su posle 0:0 sa Milsamijem u Moldaviji poraženi kod kuće minimalnim rezultatom 1:0. Strelac jedinog gola bio je Radu Ginsari u 13. minutu, a vredi pomenuti da je vicešampion BiH svoje šanse propustio baš na gostovanju kada su se propisno ispromašivali.

Dalje neće ići još jedan klub iz BiH, Široki Brijeg, koji je doživeo težak poraz od Vlaznije u Albaniji - 3:0. Inače, u prvom meču Široki je slavio rezultatom 3:1.

Što se tiče ostalih ekipa sa prostora bivše SFRJ, Dečić je ispao od Drite, Podgorica od Lacija, makedonski Škupi, kao i Domžale, Maribor i Sutjeska su prošli dalje.

Video: Dejan Stanković pred početak nove sezone Superlige: Ciljevi su jasni, idemo utakmicu po utakmicu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA