≫ 

Superliga krenula burno, crvenim kartonom u 9. minutu! Igrač Voždovca isključen zbog vređanja sudije

Aleksandar Stanisavljević prenaglio sa emocijama posle

  • 8

Nova sezona srpske Superlige zvanično je krenula na Banovom Brdu, tamo su megdan podelili Čukarički i Voždovac, a počelo je burno - crvenim kartonom u 9. minutu za igrača gostiju Aleksandra Stanisavljevića. 

I to zbog prigovora pomoćnom sudiji.

Stanisavljević je pre toga bio u duelu sa jednim igračem Čukaričkog, došlo je do remplovanja posle kojeg je iskusni vezni fudbaler gostiju završio na travi. Nije bilo prekršaja, sudija je samo odmahnuo da se igra nastavi, što je izazvalo ljutitu reakciju i pomalo neshvatljiv izliv besa Stanisavljevića, budući da je meč praktično tek počeo, a situacija je bila daleko od gol-šanse.

U afektu se obratio sudiji, očito da nije pazio šta priča, pa mu je glavni arbitar, na sugestiju mahača, pokazao direktan crveni karton.

Stanisavljevićev izraz lica posle isključenja sve govori - bio je zgranut odlukom sudije da ga pošalje u svlačionicu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tako je

    16. jul 2021 | 18:47

    Napolje nego šta,nabeđeni fudbaleri misle da mogu psovati koga hoće i kad hoce,ma samo crveni pa se tati svom unosi u lice i prigovaraj.Napolje

  • Sinovac

    16. jul 2021 | 18:31

    Našle srpske sudije način kako da prevare VAR i opet pomognu onome ko ima jaču rakiju...

  • Limdar

    16. jul 2021 | 18:42

    Novo prvenstvo nov cirkus kakav var kakvi bakrači kada naše poštene sudije sude kako im rečeno. Bitno da sudije budu ne kažnjene i da opet Zvezda osvoji namešteno prvenstvo. Sada će neki starac izlapeli u ime eksperta objašniti kako je sve pošteno kao da mi oči nemamo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA