≫ 

Povreda Jovića u zao čas, Anćeloti nikako da vidi Srbina u punom sjaju

Srbin je u petak trenirao odvojeno od ostatka tima

  • 11
luka jović Foto: Tanjug/Ap

Srpski fudbaler Luka Jović (23) je na novom početku u Realu, novo dokazivanje je pred njim i definitivno poslednja šansa da opravda očekivanja kluba, navijača, saigrača...

Ipak, ni ovog puta ne ide sve glatko po srpskog napadača, pišu španski mediji.

Jović je u petak trenirao odvojeno od ekipe zbog povrede butnog mišića pa je samim tim i onemogućen da se nametne Anćelotiju na način na koji bi to želeo. Do daljeg će morati da radi po posebnom režimu, što ne bi trebalo predugo da potraje, pa Srbina treba očekivati uskoro u pogonu sa ostatkom ekipe.

Naravno da je ovo još jedan korak nazad za Jovića u Realu, gde nikako da pronađe svoje "mesto pod suncem". Nije to mogao kod Zidana, pa je tražio "sebe" u Ajntrahtu, gde se donekle vratio u golgeterski život, no sada mora biti najbolja verzija sebe i u Madridu.

Jović je sa Madriđanima potpisao šestogodišnji ugovor za platu od pet miliona evra po sezoni neto.

Na 32 utakmica za madridski klub postigao je smao dva gola.

Nova sezona u Rusiji otvara se danas (18.00) utakmicom Superkupa između šampiona Zenita i Lokomotive Marka Nikolića. Zenit je i dalje najjači ruski tim, tu se ovog leta ništa nije promenilo, i kvota na keca je 1,65, iks je 3,80, a dvojka 5,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zenit - Lokomotiva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nusknvp

    17. jul 2021 | 09:32

    Truba obicna

  • vaske

    17. jul 2021 | 10:29

    Momak ima potencijal i talenat, ali onda mu se desila Sofija. Ostalo je istorija…

  • alo

    17. jul 2021 | 09:48

    Jovicu ako zelis pare onda ostani u real a ako zelis da sebi napravis neku dobru karijeru i da te poznajemo posle nje, onda menjaj pod hitno klub nisi ti jos za reala.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA