≫ 

"Došao sam po titulu, imamo tim da osvojimo sve": Rikardo Gomeš blista posle demoliranja Proletera

Povratnik u Humsku obećava još bolje partije

  • 32
FK Proleter - Partizan Foto: partizan.rs/Miroslav Todorović

Partizan je protiv Proletera slavio ubedljivo sa 4:0, a blistao je dvostruki strelac Rikardo Gomeš koji je u razgovoru za klupsku televiziju istakao koliko mu znače ovi golovi i jedna ovakva pobeda.

- Ovo je kao san za mene. Vratio sam se ovde, mislim da nije moglo da bude bolje od ovoga. Bilo je bitno da počnemo jako, damo gol na startu, padala je kiša bilo je teško igrati u nastavku, ali smo nakon četiri gola mogli da budemo opušteniji, bilo je lakše - izjavio je Rikardo.

Videlo se i pred kraj priprema, a pogotovo na premijeri da sjajno sarađuje sa Danilom Pantićem.

- On je fantastičan igrač, trudim se da iskoristim svaku loptu koju mi pošalje. Moram dobro da se krećem i trudim se da dam gol, dajem maksimum uvek - kaže Rikardo.

Dodatnu energiju Partizanu dali su i navijači koji su se u velikom broju okupili na tribinama u Novom Sadu.

- Igranje bez navijača je kao prijateljska utakmica. Ovi navijači su fudbal, to je ono što nam treba i što želimo. Sanjamo da igramo pred našim navijačima, podržavaju nas i guraju nas napred, teraju nas da budemo bolji - ističe Rikardo.

Partizan je prethodne dve sezone završio bez trofeja, sada želi to da prekine, a Rikardo veruje da će se crno-beli radovati i na kraju sezone, baš ovako kao na njenom početku.

FK Proleter - Partizan Foto: partizan.rs/Miroslav Todorović

Prvo sledeće iskušenje je već u četvrtak, na evropskoj sceni protiv Dunajske Strede u Humskoj, u drugom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija.

- Očekujemo mnogo od takmičenja, želimo do grupne faze, krećemo u Beogradu sa navijačima i moramo da budemo dobri kao protiv Proletera kako bismo ostvarili bolji rezultat pred revanš. Ovde sam došao po titulu, imamo tim da osvojimo sve, da se borimo, ovo je samo početak, treba da nastavimo tako. Neće biti lako, ali moramo da mislimo samo o sledećoj utakmici - zaključio je Rikardo Gomeš.

Video: Rikardo dao jedan od najlepših golova u srpskom fudbalu, Partizan gazi Proleter

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA