≫ 

Partizanov ples po kiši: Pantić obećava još bolje igre, Jojić tvrdi da tim uz Grobare može sve

Znamo da nam je prioritet Evropa, uz pobede u prvenstvu, Spremamo se za četvrtak i nadamo se pozitivnom rezultatu, poručuju prvotimci crno-belih

  • 7
FK Proleter - Partizan Foto: partizan.rs/Miroslav Todorović

Demonstracija fudbalske sile u režiji Partizana, na samom početku takmičenja u Superligi, i ubedljiva pobeda na Proleterom u gostima (4:0), verovatno je iznenadila i one najoptimističnije ljubitelje crno-belih, koji su u subotu uveče uživali u predstavi miljenika. Odnos svih igrača, koji su dobili priliku, takmičarska, na momente atraktivna i efikasna igra, daju nadu i stručnom štabu i pristalicama da će tim iz Humske i narednog četvrtka u kvalifikacijama za Ligu konferencija biti na istom nivou, sposoban da preskoči prvu prepreku već u beogradskom meču.

Jedan od junaka pobede u Novom Sadu - Danilo Pantić

- Najbitnije je da smo dobro ušli u utakmicu, od prvog minuta smo išli na pobedu. Igrali smo dobar fudbal i to nas je nagradilo golovima. Dali smo gol na vreme i posle je sve bilo lakše. U drugom poluvremenu je teren bio baš težak za igrače. Mnogo nam znači što smo imali podršku od samog izlaska na teren, na zagrevanje. Navijači su bili bučni tokom cele utakmice i to je veliki vetar u leđa - rekao je Danilo Pantić.

Sledeći izazov Partizan očekuju 22. jula, kada u Beograd stiže Dunajska Streda, slovački tim na "mađarski pogon"...

- Nema mnogo vremena za radovanje, već za pet dana imamo utakmicu koja je mnogo bitna. Znamo da nam je prioritet Evropa, uz pobede u prvenstvu. Spremamo se za četvrtak i nadamo se pozitivnom rezultatu - jasan je Pantić.

VERUJEM DA MOŽEMO SA SLOVACIMA

Sa saigračem iz tima se slaže i Miloš Jojić, koji se u subotu uveče takođe upisao u strelce, postigavši sjajan gol iz slobodnog udarca.

- Odigrali smo dobru utakmicu, posebno prvo poluvreme, dok je teren još bio dovoljno dobar za igru. Kontrolisali smo utakmicu od prvog minuta. Namestila se situacija da imamo slobodan udarac gde možemo biti opasni, ja sam izveo dobro i postigao pogodak - kaže Miloš Jojić.

miloš jojić Foto: partizan.rs

Vezista hvali povratnike Pantića i Rikarda Gomeša, koji je debi u drugom mandatu obeležio sa dva sjajna gola.

- Pantić je odlično radio na pripremama! Drago mi je da se vratio. Vredno je radio i to je pokazao i na pripremnim utakmicama, a odlično je odigrao i protiv Proletera, poručio je Jojić. Što se tiče Rikarda, odlično počeo, bolnji debi nije mogao da poželi i drago mi je zbog njega. On je kvalitetan igrač koji će mnogo značiti u nastavku prvenstva. Već na pripremnim utakmicama se videlo o kakvom igraču se radi. Poznajem ga još iz prvog mandata, iako nisam bio prisutan.

Dunajska Streda će ipak biti teži rival od Proletera.

- Očekuje nas teška utakmica, neugodan protivnik, mlad, agresivan. Još uvek nemamo jasnu sliku o njima, mislim da ćemo ih u narednih nekoliko dana analizirati i dobiti jasniju sliku. Verujem u moju ekipu, u naš kvalitet. Igramo kod kuće, pred našim navijačima i nadam se pobedi! Verujem i u naše navijače, jer znamo svi kakvi su navijači Partizana i koliko nam daju vetar u leđa. Mnogo nam znače i mnogo su nam nedostajali prethodnih godinu dana. Vratili smo im ovim dobrim startom, nadam se da će se tako nastaviti - istakao je Miloš Jojić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Qqq

    18. jul 2021 | 12:03

    Bog te video ko da su dobili Sevilju

  • Miki

    18. jul 2021 | 11:47

    Alo lozane dobili ste proleter koji je promenio 11 igraca od prosle sezone sta se lozite

  • РВ

    18. jul 2021 | 13:48

    Сачекајмо 4,5 утакмица. Једна утакмица не значи ништа. После Воше и ове две у Европи можемо причати у ком правцу идемо. Додуше и оптимизам је добра ствар.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA