"Stara dama" spremila milione: Filip Kosić menja klub, ali ostaje u istoj ligi?

Srpski reprezentativac je član Frankfurta od 2018. godine

  • 1
Luka Jović, Filip Kostić, FK Ajntraht Frankfurt Foto: AP/Tanjug

Fudbalski klub Herta Berlin želi u svoje redove da dovede srpskog reprezentativca Filipa Kostića koji trenutno nastupa za Ajntraht iz Frankfurta, prenosi nemački Bild.

Herti je preko potreban igrač na bočnoj poziciji nakon što Nemanja Radonjić nije zadovoljio upravu kluba iz glavnog grada Nemačke.

Idealno rešenje vide u drugom srpskom reprezentativcu, koji iza sebe ima poduži "radni staž" u Bundesligi - Filipu Kostću.

Novac nije problem u ovom slučaju, pošto je Herta već prodala svog napadača Džona Kordobu u Krasnodar za 20.000.000 evra.

Herta polaže nade i u svog sportskog direktora Fredija Bobića koji je već jednom doveo Kostića u svoj klub. Bilo je to 2014. godine, kada je Kragujevčanin potpisao ugovor sa Štutgartom.

Filip Kostić je prethodne sezone na 30 nastupa u Bundesligi zabeležio četiri gola, ali je takođe bio i najbolji strelac lige sa neverovatnih 17 asistencija.

Tokom leta su već bile priče oko mogućeg transfera ovog fudbalera u Italiju, međutim, još uvek nije došlo do konkretne ponude.

Video: Filip Kostić posle pobede nad Azerbejdžanom: Znali smo da je Piksi lider!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nišlija

    18. jul 2021 | 17:02

    Bobic je dva puta doveo Kostica.Jednom u Stuttgart drugi put u Frankfurt.Pozdrav.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA