≫ 

Partizan se ogradio od navijača koji su pogrdno skandirali predsedniku Vučiću

- Uprava FK Partizan braniće svoj klub i nikome neće dozvoliti da strahom i uvredama pokuša da oskrnavi državu, FK Partizan i sport - piše između ostalog u saopštenju

  • 40
Humska Foto: Telegraf.rs

Fudbalski klub Partizan izdao je saopštenje u kojem se navodi da se ograđuju od grupice navijača koja je pogrdno skandirala predsedniku Aleksandru Vučiću na meču crno-belih sa Proleterom u Novom Sadu.

Saopštenje prenosimo u celosti:

- FK Partizan se ograđuje od grupe “navijača” koji su sinoć na stadionu “Karađorđe” u Novom Sadu, tokom utakmice Proleter - Partizan, pogrdno skandirali i vređali predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića. FK Partizan se protivi političkim parolama i zloupotrebama navijača na stadionima u političke svrhe. Ističemo da nijedan član aktuelne uprave FK Partizan ne bi sebi dozvolio da podrži vredjanje institucija države Srbije.

FK Partizan nije bio organizator jučerašnje utakmice i zato ne može da snosi odgovornost za neprimereno ponašanje grupe navijača na Zapadnoj tribini. Istovremeno, FK Partizan se zahvaljuje navijačima na Južnoj tribini i većini gledalaca na Zapadnoj tribini stadiona “Karađorđe” zbog fer i sportskog navijanja i podrške našem timu, koji je na gostujućem terenu, uz odličnu igru, ostvario ubedljivu pobedu u prvom kolu Ling Long Super Lige.

FK Partizan prepoznaje i podržava sve napore Predsednika Republike i ostalih institucija Države, koji doprinose da se kvalitet fudbala i sporta u našoj zemlji podigne na viši nivo.

Uprava FK Partizan braniće svoj klub i nikome neće dozvoliti da strahom i uvredama pokuša da oskrnavi državu, FK Partizan i sport.

FK Partizan sve predstavnike medija doživljava kao partnere, sa zajedničkim ciljem - informisanje javnosti i armije navijača o svim aktuelnim događajima u našem klubu. Otvoreni smo za svaku dobronamernu kritiku, protiv smo senzacionalističkih naslova koji ne doprinose stvaranju pozitivne atmosfere i prevazilaženju problema.

Želimo regularnu domaću Ligu, uspešan nastup FK Partizan i ostalih srpskih klubova na Evro sceni, pune tribine sportskih objekata, na kojima će navijači bodriti fudbalere.

Za druge se navija, Partizan se voli! - piše u saopštenju Partizana.

Video: Uslovi su više za vaterpolo nego za fudbal: Ni pljusak nije zaustavio utakmicu Proleter - Partrizan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miro

    18. jul 2021 | 23:19

    Covjek pomaze Partizan, a ove budale ga tjeraju da zavrne slavinu. Pored ovakve uprave bili bi u jos tezoj situaciji da nije bilo pomoci drzave.

  • Stari Navijac

    18. jul 2021 | 22:19

    To nisu navijaci partizana nego plitki mozgovi.

  • Tijana

    19. jul 2021 | 06:30

    I treba da se ograde zato što ono nisu bili navijači nego plaćenici i huligani.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA