≫ 

Prva reakcija iz Zvezde, posle sjajnog žreba za 3. kolo kvalifikacija za LŠ

Trener crveno-belih poručuje da je Kairat trenutno prioritet

  • 9
Crvena Zvezda - Vojvodina Foto: Nikola Tomić

Posle žreba za 3. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, stigla je i prva reakcija iz tabora Crvene zvezde koja je imala dosta sreće kada je u pitanju naredni rival.

Naravno, sve pod uslovom da crveno-beli u 2. kolu izbace Kairat, a ukoliko im to pođe za nogom za plej-of LŠ će se boriti protiv boljeg iz duela Alaškert - Šerif

- Žreb je bio povoljan, ali ne mogu ništa da pričam o tome. Očekuju nas dve veoma teške utakmice, već sutra krećemo put Kazahstana gde ćemo igrati protiv jedne organizovane i teške ekipe koja je u takmičarskom ritmu i ima već 23 utakmice iza sebe ove sezone. Videli smo kako su izgledali protiv Makabija iz Haife i imaćemo zaista teškog i organizovanog rivala - rekao je Stanković i dodao:

- Cilj Zvezde je jasan, ne može da se igra Liga šampiona ako se ne pobeđuju šampioni. U žrebu za treće kolo moglo je da bude i jačih protivnika, ali ćemo o tome početi da razmišljamo kada odigramo ova dva finala koja su ispred nas.

Osvrnuo se Stanković na utakmicu koju će Zvezda odigrati za dva dana u Kazahstanu sa početkom od 16 časova.

- Svi zajedno možemo sve, kao grupa, tim, klub i navijači, kada smo jedno za nas nema nepremostivih prepreka. Tako će biti ovog puta. U momentima kada igraš za nešto tako važno kao što je Liga šampiona, mislim da je rezultat najbitniji. Pada u vodu lepota igre i efikasnost, jednostavno težina utakmice navodi na to da je samo rezultat bitan - zaključio je Stanković.

Video: Godinu dana nije viđena ovakva slika: Delije bakljama obasjale i Marakanu i Topčidersko brdo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Filip

    19. jul 2021 | 13:56

    Vrati Degeneka u tim nazovi misteru!

  • Ekrem

    19. jul 2021 | 14:09

    Vraćajte Degeneka,dovedite Mohiku,Falko i Dioni da pokažu zašto su dovedeni i onda možemo nečemu da se nadamo

  • Rođa

    19. jul 2021 | 13:30

    Oni nemogu da prođu Kairat.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA