≫ 

Ðorđević: LASK najteži mogući protivnik, prvo da prođemo Litvance

Trener Vojvodine smatra da nisu imali sreće na žrebu

  • 5
Crvena Zvezda - Vojvodina Foto: Nikola Tomić

Trener fudbalera Vojvodine Slavoljub Ðorđević smatra da je njegov tim izvukao potencijalno najtežeg rivala u trećem kolu Lige konferencija.

Žrebom u Nionu u ponedeljak je odlučeno da će austrijski LASK biti naredni rival pobednika duela između Vojvodine i Panevežisa.

- Panevežis je ozbiljan rival i najpre mislimo o dvomeču sa litvanskom ekipom. Na prvu loptu, LASK je sigurno najteži mogući protivnik kojeg smo mogli da izvučemo, ali nećemo se unapred predavati. To je fudbal, otvorena igra, sve je uvek moguće i siguran sam da ćemo analizom, kada na nju dođe red, pronaći njihove mane i suprotstaviti se najbolje što umemo - rekao je Ðorđević za klupski sajt.

Vojvodina će ugostiti LASK 5. avgusta, dok je potencijalni revanš sedam dana kasnije.

Novosađani najpre treba da eliminišu Panevežis, kome gostuje u četvrtak u 17.30, a potom dočekuje 29. jula u 20 sati na stadionu „Karađorđe“.

Video: Slavoljub Đorđević ponosan na igrače koji su izborili remi na Marakani: Sa Zvezdom može samo ovako

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovan T.

    20. jul 2021 | 08:53

    Vosa prolazi sigurno i preko LASKa, ona je ove godine odlicna, pokazala je to i protiv Zvezde

  • Draki

    20. jul 2021 | 22:59

    Vojvodina mozda i moze da prodje litvance i to je to za dalje nema kvalitet. Bez sponzora nema para, bez para se nemoze praviti ekipa. Vosa odavno nije prodala igraca za pristojan novac, a ova ekipa je sastavljena bez nekog reda. Trener Djordjevic forsira disciplinu i to je jedini kvalitet ove ekipe, cvrsti su iza i to je to a u napadu sta bude. U superligi pored vecitih bolji tim ima i cukaricki i TSC a po meni mozda i Spartak. Tako da je sredina tabele prava mera za Vojvodinu ove sezone.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA