≫ 

Kakva čast za Andriju Živkovića, saigrači ga proglasili za najboljeg fudbalera sezone!

Bivši igrač Partizana se preporodio u Solunu

  • 1
andrija živković Foto: youtube/PAOK FC / ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Svanulo je Andriji Živkoviću od kada je napustio Lisabon i preselio se u Solun, gde su ga danas saigrači iz PAOK-a proglasili za najboljeg igrača ekipe za prethodnu takmičarsku godinu. I uručili mu pehar.

Ovo zaista lepo priznanje stiglo je kao nagrada za Andrijine blistave partije kojima je potvrdio da se vratio na fudbalsku mapu, pronašao "izlaz iz tunela" i vratio se u reprezentaciju Srbije, i definitivno najavio da ono najbolje od njega tek dolazi.

Bivši igrač Partizana se na ovom vrednom priznanju zahvalio saigračima porukom na instagramu.

- Zahvaljujem se mojoj porodici, navijačima, saigračima. Bez njih ne bih mogao da dođem do nagrade. Ovo priznanje me još više motiviše da osvojim što je moguće više trofeja sa ovim timom. Nova sezona, novi izazovi. Svi zajedno ka istom cilju. Idemo Paokara - napisao je Živković.

On je prethodnu sezonu završio sa sjajnim učinkom, 14 golova i osam asistencija na 48 utakmica na svim frontovima, a vrhunac je bila fantastična asistencija petom za Krmenčika za pobedu nad Olimpijakosom u finalu Kupa Grčke.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA