≫ 

Igrači Boke pohapšeni posle tuče s policijom, bačen suzavac u svlačionicu: Skandal kakav se ne pamti

I predsednik Atletiko Mineira učestvovao u sukobu tako što je flašicom vode gađao igrače Boke

  • 2
Boka Juniors Youtube/Futbol de Diez

Skandal kakav fudbal ne pamti viđen je u osmini finala Kopa Libertadoresa u revanš meču između Atletiko Mineira i Boke Juniors! Proključala je južnoamerička krv, a krv je viđena i nakon meča, jer je došlo do sukoba između igrača Boke, čelnika Atletiko Mineira i na kraju obezbeđenja i policije, nakon čega je upotrebljen i suzavac u svlačionici fudbalera.

Meč je završen rezultatom 0:0, a Boki je VAR kontroverznom odlukom poništio gol, posle čega su tenzije prešle granicu. Došlo je do sukoba na terenu, a nakon penala u kojima je Atletiko Mineiro bio uspešniji, došlo je do neverovatnog nasilja.

Sve je na kraju rezultovalo privođenjem igrača osam igrača Boke, koji su morali u policijsku stanicu kako bi se nakon analize snimaka sa sigurnosnih kamera utvrdila odgovornost svakog igrača ponaosob.

Na smnimku iz svlačionice se vidi i kako igrači uzimaju ogradu koja je postavljena za odvajanje novinara u miks zoni od igrača, kojom su napali pripadnike obezbeđenja i policije. U jednom momentu su poleteli i ananasi, a u jednom momentu je igrač Boke Markos Roho bio totalno van sebe da je uzeo i protivpožarni aparat.

Igrači su hvatali sve što im je došlo do ruku i bacali na obezbeđenje, a snimljen je i predsednik Atletiko Mineira koji je flašicom vode gađao igrače Boke.

>>> Zvezda danas (16.00) iz dalekog Kazahstana kreće u novi napad na Ligu šampiona. Rival je stari dužnik Kairat, a kvota na pobedu šampiona Srbije je 2,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Kairat - Zvezda.

Pogledajte i sve snimke incidenta koji je šokirao planetu:

Video: Slavlje navijača posle trijumfa na najopasnijem svetskom derbiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nenad

    21. jul 2021 | 08:51

    Nemaju oni uzavrelu krv. Oni su divljaci. Uvek su se tako ponasali.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA