Mozzart daje najveće kvote na svetu: Zvezda 2,45, PSV 1,68, Malme 1,50

Nigde nećete moći da nađete veće

  • 2

A.K.

Zvezdaši s nestrpljenjem očekuju debi Crvene zvezde u Evropi ove sezone. Rival je kazahstanski Kairat u Almatiju. Bukmejkeri Mozzarta spremili su promo kvotu na pobedu izabranika trenera Dejana Stankovića - 2,45. Osim dvojke za crveno-bele u ponudi su još dve kvote, na trijumfe PSV-a i Malmea u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

U svakom trenutku će kvote na ova tri tima biti najveće na svetu. Proverite, stvarno je tako.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu

KAIRAT - CRVENA ZVEZDA (SREDA, 16.00), DVOJKA 2,45

Kazahstanski šampion je stara mušterija crveno-belih. Zvezdaši i dalje pamte katastrofu na startu kvalifikacija za Ligu Evrope pre šest godina. Najtrofejniji srpski klub sada je stao na noge, pa ima ulogu favorita u dvomeču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Kairat je u prvom kolu eliminisao favorizovani Makabi iz Haife. Srpski šampion nije imao dobru uvertiru pred duel u Almatiju. Na startu Superlige Srbije četa Dejana Stankovića je odigrala bez golova protiv Vojvodine. Očekuje se da trener crveno-belih promeni formaciju, da igra sa trojicom štopera. Mesto u startnoj postavi bi trebalo da dobije Radovan Pankov, a najistureniji igrač biće El Fardu Ben. Najveća opasnost po gol Milana Borjana pretiće od brazilskog veterana Vagnera Lava. Na sredini terena igraće i Nebojša Kosović, nekadašnji vezista Partizana.

Dušan Tadić, PSV Ajax

Foto: Profimedia/Pro Shots Photo Agency/ddp USA

PSV - GALATASARAJ (SREDA, 21.00), KEC 1,68

Derbi druge runde kvalifikacija za Ligu šampiona je duel drugoplasiranih timova u šampionatima Holandije i Turske. I jednima i drugima ovo će biti prvi takmičarski meč. Domaćin je blagi favorit, pogotovo u prvom meču koji se igra na Filips areni u Ajndhovenu. PSV bi uskoro mogao da napusti najbolji igrač, napadač Donjel Malen koji je na meti Borusije iz Dortmunda, a šuška se i da je Liverpul zainteresovan za holandskog reprezentativca. I bez Malena, PSV ima dobre napadače, Izraelca Erana Zahavija i Nemca Marija Gecea. Četa Fatiha Terima će verovatno šansu da traži u revanšu pred svojim navijačima. Oba tima nisu doživeli poraze u pripremnim utakmicama ovog leta.

MALME - HELSINKI (SREDA, 19.00), KEC 1,50

Prvenstva Švedske i Finske su u punom jeku, a oba kluba i ove sezone dominiraju u Alsvenskanu i Veikausligi, lideri su posle 12 kola. Ove sezone uzdanica Šveđana je nekadašnji igrač Partiazan i Čukaričkog, nesuđeni fudbaler Crvene zvezde, Veljko Birmančević. Imao je neke odlične role, ali i dalje nije obezbedio mesto startera kod danskog stručnjaka Jana Dala Tomasona. Prošle nedelje je u domaćem šampionatu ušao sa klupe i dao dva gola u ubedljivoj pobedi Malmea protiv Degerforša u gostima sa 5:0. Udarna igla Malmea je hrvatski napadač Antonio Mirko Čolak. Nekadašnji igrač Rijeke nije se proslavio u PAOK-u, a na severu Evrope blista u dresu novog kluba. Na 11 utakmica postigao je sedam golova. Bio je strelac oba pogotka za Malme protiv Rige u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Helsinki ima iskusan sastav, a u napadu dominiraju Rope Riski i ovogodišnje pojačanje, Slovenac Filip Valenčić. Trener šampiona Finske Toni Koskela za vikend je odmarao najbolje igrače u domaćem prvenstvu kako bi bili odmorni za duel u Malmeu.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA