≫ 

Stanojević: Samo Partizanu želim sve najbolje, nisam toliki patriota da razmišljam o srpskom fudbalu

Trener crno-belih gleda samo u svoje dvorište

  • 58

U danima koji su veoma bitni za srpski fudbal, kada bi uspesi naših klubova mogli da donesu dva mesta u kvalifikacijama za Ligu šampiona i povratak u Ligu Evrope, trener Partizana Aleksandar Stanojević dao je jednu zanimljivu izjavu vezanu za ovu temu.

Upitan na konferenciji za medije, pred meč sa Dunajskom Stredom, kako gleda na šanse Crvene zvezde, Vojvodine i Čukaričkog u 2. kolu kvalifikacija, odnosno da li svi srpski timovi mogu da prođu dalje, trener Partizana je rekao:

- Iskreno da vam kažem, nisam toliko patriota da pratim i da razmišljam o srpskom fudbalu. Trenutno razmišljam o Partizanu i Partizan me samo interesuje. Gledam kako mi da odemo dalje, a ljudi koji vode srpski fudbal, oni treba da se bave tim stvarima. Imali smo utakmice pre tri dana, sutra, pa onda opet... Neka svako radi svoj posao, ja se bavim samo Partizanom i samo nama želim sve najbolje - poručio je Stanojević.

Podsetimo, Partizan u četvrtak od 21 čas dočekuje Dunajsku Stredu u okviru kvalifikacija za Ligu Konferencija, Čukarički u istom takmičenju igra protiv Sumbaita u sredu, dok Vojvodina u četvrtak veče gostuje u Litvaniji. Što se tiče Zvezde, ona od 16 časova igra protiv Kairata u Almatiju kvalifikacije za LŠ.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ...

    21. jul 2021 | 13:29

    Naravno, kad ste franjevci...

  • Zeka

    21. jul 2021 | 14:08

    Pa niko ti ne traži da im sastavljaš tim, nego da kažeš jednu prosto proširenu rečenicu, "svim našim klubovima želim sreću u kvalifikacijama". E moj Partizane ko ti je trener.

  • Aleks@77

    21. jul 2021 | 14:49

    Razumljivo stanojevicu da nisi patriota Kad si trener hravtskom klubu! Zivela srbija i svi njeni sinovi 🇷🇸🇷🇸🇷🇸

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA