Optimistični Stanković nakon Kairata: "Moramo biti bolji, idemo na pobedu u Beogradu!"

Težak posao čeka Zvezdu u revanš utakmici

  • 72
Crvena Zvezda - Vojvodina Foto: Nikola Tomić

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Kairata u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona sa 2:1, a trener "crveno-belih" rekao je da mora mnogo bolje da se igra u revanšu.

Bledu partiju je pružila ekipa Zvezde, prvo poluvreme su igrali bez ideje, dok su se u drugom značajno popravili.

S obzirom na to da je ukinuto pravilo gola u gostima, Crvena zvezda će morati da pobedi s minimum dva gola razlike ne bi li prošla u narednu rundu.

Trener Beograđana kaže da će njegova ekipa ići na pobedu u Beogradu.

- Znali smo da će biti tvrdo i teško, ali ići ćemo na pobedu u Beogradu. Dosta se direktno igralo i ono o čemu smo pričali - prekidi. Na taj način smo praktično primili dva gola. Dosta je konfuzije i stegnutosti bilo u prvom poluvremenu, ali drugi deo igre je bio dosta bolji i konkretniji, međutim, sitnice prave razliku.

- Moramo biti bolji u revanšu, gotovo je prvo poluvreme, znamo šta nam je činiti. Znali smo da neće biti lako. Idemo dalje - istakao je Stanković, a potom je nastavio u optimističnom tonu.

- Dosta će nam pomoći iskustvo iz ovog meča. Znamo na koji način igraju i od koga preti opasnost. Videli ste i sami da imaju dosta snage i iskustva u napadu. Neke bezopasne lopte su se pretvarale u kontru i polukontru.

- Moramo da budemo bolji, da bolje stojimo na terenu i branimo prekide. Malo strpljenja u konstrukciji i naravno ne možemo biti zadovoljni ovim prvim poluvremenom kada je poraz u pitanju, ali verujem u ove momke i u domaći teren - zaključio je Dejan Stanković.

Video: Crveno-beli opet gube: Dok je bio u Partizanu nije uspeo, a sad je u dresu Kairata dao gol Zvezdi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ogi

    21. jul 2021 | 19:21

    Uz dužno poštovanje Gajiću i Rodiću, njih dvojica nisu ni za Grafičar. Pa moj sin koji igra fudbal u parku zna da uputi kvalitetniji centaršut nego ova dva panja. Pa za šta primate tolike pare prevare jedne. Bolje ni da ne idemo u ligu šampiona, ne smem ni da zamislim kakva bi to katastrofa bila.

  • baba smilja iz darosave

    21. jul 2021 | 20:22

    da li je on gledao istu utakmicu kao i mi

  • Oki

    21. jul 2021 | 20:33

    Deki šta ste vi trenirali u Austriji?Dve utakmice ne možete gol da date.Kako misliš u ligu šampiona a jedan Kairat vam radi šta hoće?Igrači ne mogu da potrče a tek druga utakmica.Da li znate kakve igrače dovodite?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA