≫ 

Partizan pozvao navijače na evropsku premijeru: "Grobari, hram fudbala je ponovo otvoren..."

Iz Humske veruju da će im vetar u leđa sa tribina biti jedan od najbitnijih faktora za prolaz u narednu rundu takmičenja

  • 29

Posle skoro godinu i po dana pred praznim tribinama, Partizan će na svom stadionu konačno zaigrati pred navijačima i ta činjenica je animirala sve u Humskoj da utakmicu sa Dunajskom Stredom (21.00, Arena sport i RTS) dočekaju u euforičnoj atmosferi i potrude se da abimiraju pristalice crnobelih da pomognu timu u pokušaju da se domogne grupne faze Konferens lige.

Tim povodom klub iz Humske je, dan posle sjajnog spota u vezi sa promocijom novog dresa, napravio još jedan video "uradak" u kome pozivaju najvernije navijače da dođu večeras na stadion u Humskoj (kapacitet 12.894) i budu vetar u leđa treneru Aleksandru Stanojeviću i njegovim izabranicima...

- Hram fudbala je ponovo otvoren! Grobari, čekamo vas! Nedostajala nam je vaša podrška da zajedno učinimo velika dela! - glasi pozivna poruka navijačima iz Humske, gde veruju da će uz pomoć publike stići do zacrtanog cilja i plasmana u narednu rundu kvalifikacija.

Podsetimo cene ulaznica za večerašnji duel iznose 500 dinara za južnu i severnu tribinu, 800 za bočne delove istočne i zapadne i 1.000 za centralne delove istoka i zapada. Ulaz u ložu košta 4.000 dinara.

Odlično je Partizan startovao u Superligi, a navijači se nadaju da će crno-beli isto učiniti i na startu takmičenja u Ligi Konferencije, gde večeras (21.00) dočekuju slovački DAC. Kvota na keca je 1,62. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - DAC.

Video: Prva parola Grobara posle godinu dana pauze: Kome je upućena ova poruka?

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    22. jul 2021 | 10:53

    Stadion nam izgleda kao deponija a od hrama je dalek svetlosne gidine.

  • 🔴🔵⚪

    22. jul 2021 | 10:46

    Veceras svi na stadion, da pokazemo komsinici kako se navija a igraci kako treba igrati u Evropi! Svi zajedno do lagane pobede🖤🤍🖤🤍

  • Gg

    22. jul 2021 | 10:43

    Mislite leglo kriminala Srbije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA