≫ 

Zvezdi je podrška potrebnija nego ikad, a Delije zbog toga spremaju nešto dosad neviđeno na Marakani

Navijači crveno-belih spremaju novi vizuelni spektakl za subotu, kako bi igračima Zvezde ulili podršku pred ključni meč protiv Kairata

  • 50
Delije Sever Printskrin: Youtube/FCRedStarBelgrade

Navijači Crvene zvezde nisu u najboljem raspoloženju posle starta sezone, jer su crveno-beli doživeli kiks u prvom kolu Superlige protiv Vojvodine, gde su igrali 0:0, a zatim i protiv Kairata na evropskoj premijeri, pošto su poraženi sa 2:1 u prvom meču na gostovanju u okviru 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Dugo su navijači Zvezde čekali da vide uživo svoje miljenike, a koliko su se uželeli svog stadiona i kluba, videlo se u prvom kolu protiv Vojvodine na Marakani, gde je bilo 20.000 navijača, uz novi spektakl na tribinama u režiji Delija, koje su imale specifičnu koreografiju, kao i pirotehnički šou.

Igračima Zvezde je posle kiksa u Kazahstanu podrška nikad potrebnija, jer već u sredu na Marakani igraju revanš protiv Kairata, gde je pobeda imperativ. Delije su to prepoznale i žele pred taj meč da im uliju dodatnu snagu. Tako već planiraju novi spektakl za subotu u 21.00, kada je na programu duel Zvezde i Mladosti iz Lučana u drugom kolu kvalifikacija.

Navijači Zvezde su osmislili da severna tribina stadiona na tom meču bude obojena u crveno-belo. Tribinu su tako podelili, da se na stadion ulazi tako da oni koji budu u beloj majici, budu na jednoj strani tribine prema istoku, a oni koji obuku crvenu, biće na delu severa koji je bliži zapadnoj tribini.

Ispred svakog ulaza je ostavljen i simbol crvene ili bele majice, tako da svi znaju na koji ulaz treba da uđu, kako bi bili deo spektakla i jedinstvenog vizalnog izgleda severne tribine.

Kako izgleda najava Delija za meč protiv Mladosti, pogledajte u priloženom videu.

Cene karata za meč Zvezda - Mladost Lučani

Sever – 300 dinara,

Istok – 400 dinara,

Zapad – 500 dinara,

VIP Zapad – 1000 dinara.

Cene za VIP lože su:

VIP 1 – 2000 dinara,

VIP 2 – 2000 dinara,

VIP Galerija – 3000 dinara (u VIP Galeriji je uključen i ketering).

Video: Crveno-beli opet gube: Dok je bio u Partizanu nije uspeo, a sad je u dresu Kairata dao gol Zvezdi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Glas razuma

    22. jul 2021 | 13:01

    Bolje neka urgiraju kod Terze da se nadje idiot koji je vredjao Ibrahimovica, zbog cega se mec sa Kairatom igra bez navijaca.

  • Dika

    22. jul 2021 | 13:56

    Da se ne lažemo: nema nade za ovaj tim.

  • Pa

    22. jul 2021 | 14:06

    Kome podrška ovima što nisu mogli da odu jer ih niko nije hteo ili ovim što su otišli pa ih vraćaju jer ni njih niko neće.Jel podrška ovom preuzimaču koji pojma nema o trenerskom poslu.selekcija fudbalera NULA.dovode neke da bi sedeli na klupi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA