≫ 

Partizan će u Rusiju ako izbaci Stredu, Soči se poigrao sa Azerima, Noboa držao čas

Ruski tim savladao goste 3:0

  • 0
fudbaleri sočija Foto: printscreen

Fudbaleri ruskog Sočija opravdali su ulogu velikog favorita protiv azerbejdžanske Kešle rezultatom 3:0, pa su praktično već obezbedili plasman u 3. kolo kvalifikacija za Ligu Konferencija.

Ovaj par je, naravno, najviše interesantan navijačima Partizana jer će crno-beli, ako eliminišu Dunajsku Stredu, sa Sočijem igrati za prolaz u plej-of trećeg po jačini evropskog takmičenja.

Soči je potvrdio reputaciju snažne i kvalitetne ekipe sa nekoliko odličnih pojedinaca, a ovog puta "iskočio" je iskusni Ekvadorac Kristian Noboa, koji je sa dve asistencije i golom iz penala sebi prilepio etiketu najboljeg aktera duela.

Fudbaler koji se odomaćio u ruskom fudbalu za skoro deceniju i po boravka u ovoj zemlji, istaoa se odmah u povoju meča kada je asistirao iz kornera Brazilcu Rodrigu za vođstvo, da bi u nastavku, u drugom poluvremenu, vrhunsku partiju garnirao sa još dva ključna poteza.

Najpre je pogodio "sa kreča", za rutinskih 2:0 u 66. minutu, da bi u 81. pripremio šansu Maksimu Barsovu, a ovaj stavio tačku na sigurnu i uverljivu pobedu domaćeg tima.

Revanš, koji je na programu za nedelju dana, jasno je, biće samo formalnost.

Video: Partizan zamalo poveo posle 90 sekundi: Pantić u idealnoj šansi, ali odlični refleksi Jedličke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA