Stanković emotivnim govorom zove navijače: Kad se pati, oni su svim srcem uz klub, zato sam ponosan

Crvenu zvezdu u narednih nekoliko dana očekuje dve izuzetno važne utakmice

  • 14
Crvena Zvezda - Vojvodina Foto: Nikola Tomić

Fudbalere Crvene zvezde u subotu, 24. jula, očekuje meč drugog kola Superlige protiv Mladosti iz Lučana, a trener "crveno-belih" Dejan Stanković je na konferenciji pred utakmicu pričao o tome, šta znači biti navijač tog kluba.

Zvezdi će u naredne dve utakmice biti preko potrebna pomoć svih navijača na Marakani, kako bi popravili utisak nakon prvog kola i kiksa protiv Vojvodine, a potom i u sredu, kada će na programu biti revanš meč protiv Kairata, na kom će biti dozvoljeno prisustvo samo najmlađih navijača zbog kazne Uefa-e.

Trener Stanković nije zabrinut o podršci, jer kako on kaže, kad se pati tad se klub najviše voli.

- Ja u ove momke verujem, ja znam šta mogu i šta daju, znam s kakvim odnosom igraju za Zvezdu. Odgovornost je moja za Kazahstan, nešto nije bilo kako sam zamislio, ali nije strašno. Ja u momke verujem i znam da će odgovoriti 300 odsto na svaki moj zahtev - rekao je Stanković o svojim fudbalerima, a onda se okrenuo i ka navijačima ovog kluba.

- Znam da je svaki navijač Crvene zvezde, pogotovo kad je teško, iza kluba i znam da će i on dati punu podršku svakom momku koji igra u ovom klubu, jer takvi su navijači Zvezde, kad se slavi, onda se slavi, ali kad se pati, on je iza igrača, iza kluba, iza grba svih 300 odsto. Ja to volim u Crvenoj zvezdi, zato sam ponosan Zvezdaš - zaključio je Stanković.

Video: Krstović postiže svoj drugi gol protiv Rumuna

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vazi

    23. jul 2021 | 18:30

    Vracaj Degeneka.

  • I

    23. jul 2021 | 19:02

    Šta, koga da gledam. Kao da igraju Nigerijci Gde su naši. Pa bolje bi sakupili u školskom dvorištu. 50 GODINA PRATIM ZVEZDU OVO NI F OD FUDBALA

  • EZOP

    23. jul 2021 | 18:52

    opet bajke za decu.dosta vise sa zamazivanjem ociju i pobedama i uspesima u tramvaj ligi,to nas ne interesuje.hocemo pobede u evropi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA