≫ 

Atomski fudbal u Superligi i pobeda TSC: Tri gola za 6 minuta, srpski fudbaleri igraju kao u transu

Tim iz Bačke Topole ubedljiv na gostovanju u Gornjem MIlanovcu

  • 2
FK TSC Printskrin: Arena Sport/Telegraf

Kada smo u subotu rekli da se u Superligi Srbije igra strašan fudbal na početku nove sezone - nismo pogrešili, jer su nam to već u nedelju dokazali i fudbaleri Metalca i TSC-a!

Gosti iz Bačke Topole upisali su i drugi trijumf od početka sezone, ovoga puta rezultatom 4:2! Iako su gubili na ovom meču, izabranici Mladena Krstajića brzo su okrenuli, a zatim dali još dva gola na početku drugog poluvremena.

Sam početak meča u Gornjem Milanovcu doneo nam je čak tri gola za šest minuta, a na kraju je gost bio taj koji je na semaforu imao jedan pogodak više. Poveo je Metalac u 14. munutu golom Cvetkovića koji je glavom prevario Filipovića, da bi Tomanović u 17. i Banjac u 20. preokrenuli rezultat.

Posebno je le bio gol veziste TSC-a koji je iskoristio raniju grešku domaćeg golmana Savića i šutem sa 16 metara, uz pomoć prečke, poslao je loptu u mrežu Metalca.

Domaći tim je imao dve dobre prilike u 28. i 41. minutu koje nisu iskorisitili, da bi kazna stigla u uvodnim trenucima drugog dela. Đuro Zec je bio u centru pažnje sa dva pogotka u 51. i 53. minutu. Konačan rezultat postavio je Stojić u nadoknadi vremena.

Vredi pomenuti i to da je TSC na startu Superlige ostvario pobedu protiv Novog Pazara (2:0), uz penal koji nije bio, dok je Metalac odigrao bez golova u Surdulici.

U nastavku pogledajte i golove iz Gornjeg Milanovca:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA