≫ 

Četiri igrača Kairata zaražena koronom: Među njima Banjak i strelac prvog gola protiv Zvezde

Crvenoj zvezdi je olakšan posao u revanšu

  • 29
FK Kairat Printskrin: Arena Sport

Crvena zvezda u sredu od 20.30 igra protiv Kairata, gde mora da juri pobedu od dva gola prednosti, posle šokantnog poraza od 2:1 u prvom meču u Kazahstanu.

Ipak, crveno-belima će biti znatno olakšan duel u revanšu, jer je nekoliko igrača Kairata zaraženo korona virusom. Kako saznajemo, među njima su Maki Banjak i Hose Kante, strelci golova za Kazahstance u prvom meču.

Pored njih, korona je ustanovljena i kod Ponkratilova i Abikena.

Ekipa Kairata stigla je u Beograd u ranim jutarnjim časovima. Podsećamo, duel je na programu u sredu od 20.30. Pravilo gola u gostima više ne važi, a Zvezda će biti oslabljena jer će na tribinama moći da budu samo deca do 14 godina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PsyhoDelija

    26. jul 2021 | 11:35

    E pogledajte sada ovu situaciju,i autogol u Kazahstanu...E sad zamislite da se sve to desilo u Ling long.....Znate li sta bi se pisalo? Pa znamo svi...Superligasi sami sebi dali gol,a izmisljaju koronu da bi se sklonili "mezimici" jer ne ume drugacije da dobije.. Isto je i kad dobijemo penal u evropi....E to su vam navijaci manjeg kluba

  • Shamo

    26. jul 2021 | 11:13

    Normalno, ljudi dosli dan ranije da se odmore od puta pa da igraju fudbal, a ne ko mi da dodjemo kod njih u toku noci na dan utakmice

  • 🔴🔵⚪

    26. jul 2021 | 11:20

    Xaxa, pa ovi garagani kako igraju, ni to im nece biti dovoljno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA