≫ 

Stojković zaplakao na oproštaju od Partizana: Ovaj trenutak menja 4 godine bez titule

Trener Stanojević mu poručio: "Grobare naš"

  • 17

Emotivno je bilo u utorak u Humskoj, na oproštaju Partizana od Vladimira Stojkovića koji će u narednom periodu igrati za Al Fejhu iz Saudijske Arabije!

Stojković po drugi put napušta Partizan, ovoga puta posle četiri godine među stativama, a prilikom govora je čak i zaplakao.

- A, ljudi... Hvala vam još jednom svima. Ovaj trenutak će možda zameniti četiri godine što nisam sa igračima osvojio titulu. Ovo je ravno tituli, ovaj osećaj koji ne može da se kupi. Vežbao sam da ne zaplačem, ali ne vredi. Ne znam ni šta da vam kažem sad, sem hvala vam puno svima.

- Posle ću redom nabrojati. Mislim, svima se zahvaljujem i kad ostanem s novinarima, vežbao sam da ne zaplačem. Imao sam toliko ružnih trenutaka u životu, posle smrti roditelja sam neko ko je naučio da ne huli na Božju odluku... Eto, nisam izdržao i hvala vam svima - poručio je Stojković.

Doskorašnjem kapitenu Partizana na svemu se javno zahvalio i trener crno-belih Aleksandar Stanojević.

- Ti si prvo legenda srpskog fudbala, sve vreme koje smo sarađivali. Uh! Hvala ti na svemu, bio si pravi kapiten, vodio si nas, pomagao, bio uz nas u lepim i teškim trenucima, ali najveći pečat bio je posle Vojvodine, kad su ti saigrači pevali: „Stojke, Grobare“. Hvala ti na svemu, Grobare naš.

Dres sa potpisima igrača, Stojkoviću je uručio Ivica Kralj, a loptu, kao i tortu sa simbolično prikazanim zelenim terenom i golmanskom rukavicom, saigrači Lazar Marković, Milan Smiljanić i Saša Zdjelar.

Za crno-bele odigrao je 285 utakmica, osvojio tri titule šampiona Srbije i tri Kupa Srbije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA