"Mirno spavam, došli smo da damo gol i pobedimo": Stanojević ne sumnja u crno-bele protiv Slovaka

Trener Partizana govorio uoči duela sa Dunajskom Stredom

  • 14
Aleksandar Stanojević

Foto: Printscreen/ You Tube/FK Partizan

Fudbaleri Partizana su ove srede sa velikim očekivanjima otputovali u Slovačku gde u revanšu sa Dunajskom Stredom u četvrtak uveče brane prednost od jednog gola iz prve utakmice u Humskoj.

Prednost koja ništa ne znači otkad nema gola u gostima, a trener Aleksandar Stanojević obećao je na konferenciji ofanzivu.

- Ne možemo da se branimo, jer jedan gol menja sve. Došli smo da zatresemo mrežu, pobedimo. Prednost koju smo doneli ne znači ništa, ali da bi domaćin otišao dalje mora da nas savlada sa 2:0. Prvo nas moraju da pobede, da bi se igrali produžeci. Sviđa mi se novo pravilo da ne važi duplo gol u gostima. Ne dozvoljava ti da kalkulišeš - pojasnio je šef stručnog štaba crno-belih.

Stanojević uoči revanša ima problem na poziciji desnog beka gde ne može da računa na Marka Živkovića (suspenzija) i Aleksandra Miljkovića (povreda). Nema dileme ko će ih zameniti.

- Aleksandar Lutovac će biti desni bek, u Novom Sadu je odigrao kvalitetno, uvek odradi zadovoljavajući posao, jedino što dugo nije igrao, niti je bio desni bek. Kad je sastav u pitanju, znao sam ga odmah posle derbija sa Vojvodinom. Nemam nikakvih dilema. Utakmica traje 90 minuta, nekad svesno krenete s jednim da biste završili s drugim fudbalerom. Mirno spavam. Najlepše utonem u san pred utkamicu. Toliko se potrošim u u danima dok je spremam, da najviše volim u karantinu da se naspavam - kaže Stanojević.

Na golu Parizana neće biti iskusnog Vladimira Stojkovića koji je otišao u Saudijsku Arabiju, ali trener crno-belih kaže da ima poptuno poverenje u Aleksandra Popovića i Nemanju Stevanovića.

- Ne bih stavljao upitnike pored Popovića i Stevanovića. Pokazali su se. Stojke će nam nedostajati zbog sigurnosti, ali i u dvojicu preostalih golmana imam maksimalno poverenje. Neca će braniti već protiv Voždovca. Rotirali smo golmane i prošle sezone. Da, Pop je u prednosti, u situaciji kad imam dva dobra golmana šansu ću prvo dati mlađem - zaključio je Stanojević.

Video: Ovaj trenutak menja 4 godine bez titule: Stojković zaplakao na oproštaju od Partizana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA