≫ 

Čukarički slomio Sumgait za šest minuta, Brđani brzopotezno ostali u Evropi!

Srpski tim je u prvom poluvremenu napravio podlogu za prolaz dalje

  • 9
FK Čukarički

Foto: FK Čukarički

Fudbaleri Čukaričkog plasirali su se u treće kolo kvalifikacija za Ligu konferencija pošto su, posle remija na Banovom brdu (0:0), savladali Sumgait na gostovanju u Azerbejdžanu sa 2:0.

Brđani su već u prvih 16 minuta uspeli da ubace protivnika u mašinu i sa dva gola poslože sve kockice za jedna mirniji nastavak utakmice.

U 10. minutu je Mijailović prošao po desnoj strani, fino zavrnuo loptu na nekih sedam metara gde se našao Ndiaje koji je glavom pogodio suprotni ugao za vođstvo Čuke.

Video: Endiaje i Docić za poluvreme rešili Azerbejdžance: Čukarički lagano do 2:0 u gostima

Samo šest minuta kasnije, totalno nesmotren potez dvojice defanzivaca Sumgaita ukazao je priliku ofanzivcu Čukaričkog da posle kontakta padne na u desnom uglu kaznenog prostora.

Sudija Daugbjerg iz Danske nije imao nedaumica, te je odmah pokazao na belu tačku odakle je kapiten Docić bio više nego precizan.

On je pogodio gornji levi ugao, pa golman, iako je pogodio stranu, nije mogao da spreči novi pogodak.

Čukarički je i u drugom poluvremenu imao više od igre, nije bilo povlačenja i prilično hrabrom igrom je sačuvao sigurnu razdaljinu za dalji proboj u Evropi.

Sledeći protivnik srpskog predstavnika biće pobednik duela Hamarbija i Maribora, a slovenački tim ima minus od 3:1 iz prve utakmice.

Video: Đorđe Jovanović doneo preokret Čukaričkom: 2 gola glavom mladog napadača za pobedu u 1. kolu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA