≫ 

Lil "dosolio na ranu" PSŽ-u, uzeo im i trofej Superkupa ispred nosa, Hakimiju zviždali u Izraelu

Šampion Francuske opet bolji od viceprvaka

  • 0
Fudbaleri Lila

Foto: Tanjug/Ap

Fudbal u Francuskoj može biti i naredne sezone opet jednako zanimljiv kao i prethodne, jer će Pari Sen Žermen u Lilu ponovo imati paklenog rivala za trofej.

Ekipa koju je u međuvremenu preuzeo Žoselin Guvernek, uzela je "ispred nosa" još jedan trofej moćnim Parižanima, ovog puta pehar Superkupa za koji su se šampion i viceprvak borili u Tel-Avivu.

Lil je savladao "svece" rezultatom 1:0 i tako onom šampionskom peharu dodao i pehar Superkupa, kao najbolju moguću uvertiru pred start sezone.

Strelac jedinog gola na utakmici bio je Migel da Silva Roča u 45. minutu, na asistenciju neizbežnog Lilovog junaka iz prethodne šampionske sezone, Buraka Jilmaza.

 

Za Poketinov tim inače nisu igrali Embape, Nejmar, Di Marija, nije bilo ni Ramosa, pa Argentinac u toj činjenici može naći razloge poraza u Tel-Avivu.

Meč je kao starter počeo pridošlica iz Intera Ašraf Hakimi, koji se našao na udaru Izraelaca koji mu nisu oprostili poruke podrške koje je slao palestincima u vreme žestokog sukoba dve strane pre nekoliko meseci.

Video: Milimetri su odlučivali, ali VAR je presudio: Rikardo nije bio u ofsajdu, Partizan vodi 1:0

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA