≫ 

Zvezda, Partizan, Čuka i Voša čekaju žreb: Pogledajte potencijalne rivale srpskih klubova u plej-ofu

Žreb će se održati od 12 do 14 časova u Nionu

  • 4
UEFA žreb, Crvna zvezda, Partizan, Čukarički, Vojvodina

Printskrin: Youtube/UEFA, Wikimedia

Crvena zvezda, Partizan, Čukarički i Vojvodina, četiri srpska prestavnika u Evropi ove sezone, naći će se danas na žrebu u Nionu i saznati potencijalne rivale u plej-ofu Lige šampiona i Lige konferencija!

UEFA će od 12 časova najpre spojiti parove plej-ofa LŠ gde Zvezda, ukoliko u 3. kolu prođe Šerif, može da dobije Salcburg, i pobednike dvomeča Dinamo Zagreb (Hrvatska) - Legija Varšava (Poljska), Slavija Prag (Češka) - Ferencvaroš (Mađarska) i Olimpijakos (Grčka) - Ludogorec (Bugarska).

Crveno-beli će nedugo zatim saznati i potencijalnog rivala u plej-ofu Lige Evrope, gde će otići ukoliko ispadnu od Šerifa u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Podsetimo, Zvezda u utorak dočekuje Moldavce, dok je revanš sedam dana kasnije.

Partizan u 3. kolu kvalifikacija za Ligu konferencija igra protiv ruskog Sočija (prvi meč u četvrtak u Rusiji), a potencijalni rivali u plej-ofu, gde je povlašćen, su mu:

Rapid (Austrija) - Anortozis (Kipar)

Tobol (Kazahstan) - Žilina (Slovačka)

Santa Klara (Portugal) - Olimpija (Slovenija)

Dinamo Batumi (Gruzija) - Sivaspor (Turska)

Trabzon (Turska) - Molde (Norveška)

Čukarički neće biti povlašćen na današnjem žrebu koji počinje u 14 časova i ukoliko izbace švedski Hamabri u 3. kolu, već u narednom bi mogli da igraju protiv ovih ekipa:

Ujpešt (Mađarska) - Bazel (Švajcarska)

AEL Limasol (Kipar) - Karabag (Azerbejdžan)

Nju Sejnts (Vels) - Viktorija Plzenj (Češka)

Totenhem (Engleska)

Fudbal, FK Partizan, Vojvodina

Foto: MN Press

Što se tiče Vojvodine, Novosađani imaju najteži posao u 3. kolu i igraće protiv austrijskog LASK-a. A potencijalni rivali u plej-ofu su mu:

Galatasaraj (Turska) - Sent Džonston (Škotska)

Kolos (Ukrajina) - Šahter Karagandi (Kazahstan)

Rozenborg (Norveška) - Domžale (Slovenija)

Vitese (Holandija) - Dandalk (Irska)

Podsetimo, žreb za LŠ je na programu od 12 časova, za LE sat vremena kasnije, dok će onaj za Ligu konferencija biti održan u 14 časova.

>>> Slovenci i Luka Dončić su hit olimpijskog turnira u košarci, a u četvrtfinalu (03.00) su dobili rivala protiv kojeg ne bi smeli da imaju većih problema - Nemačku. Kvota na Slovence je 1,10, na Nemce čak 7,50, a na pobedu Dončića i ekipe s više od 12,5 poena razlike 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Slovenija - Nemačka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eki

    2. avgust 2021 | 10:11

    De vi malo sacekajte da se ove ekipe pobjede i prodje se dalje, vi ste vec i djokovica okovali medaljama, srbija najuspjesnije olimpijske igre ce igrati, a ono najgori na balkanu, mozda ne znam makedonija da je losija, sramota, ostavke udovicica, maljkovica i drugova iz komiteta.

  • Daaj

    2. avgust 2021 | 10:46

    Kakav zreb, ko ziv ko mrtav do sledeceg kola.

  • 🔴🔵⚪

    2. avgust 2021 | 10:37

    Dinamo da se igramo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA