≫ 

Partizan oslabljen u Sočiju: Povredio se krilni napadač, propušta i Novi Pazar

Koleno je u pitanju...

  • 20
Partizan - Dunajska Streda Foto: Nikola Tomić

Vezista Partizana Nemanja Jović preskočiće dva naredna meča crno-belih u kvalifikacijama za Ligu konferencija i prvenstvu Srbije, usled lakše povrede kolena koju je zadobio na minulom duelu sa Voždovcem.

To znači da stručni štab na čelu sa Aleksandrom Stanojevićem neće moći da računa na mladog fudbalera protiv Sočija u četvrtak i Novog Pazara za vikend, ali bi trebalo da bude spreman za revanš protiv ruskog kluba za desetak dana.

Jović je ovog ponedeljka obavio snimanje magnetnom rezonancom i ispostavilo se da povreda nije teže prirode, da je zaradio nagnječenje meniskusa, ali da iziskuje pauzu kako bi se problem sanirao.

Radi se inače o istom desnom kolenu koje je tokom jednog od treninga, na pripremama u Sloveniji, "prošetalo", a posle čega je Jović takodje morao na dijagnostiku i pauzu od nekoliko dana.

Na sreću Partizana i struke, pozicija krila u ekipi je veoma dobro pokrivena i iako će Jović nedostajati kao standardni prvotimac i bitan igrač u roraciji, neće biti problema da se njegov izostanak nadomesti.

Video: Nemanja Jović spasio Partizan poraza u prvom pripremnom meču: Drugi gol protiv Mure mladog fudbalera

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • suma mora igrati

    2. avgust 2021 | 20:21

    Sa Sumom mozemo kao odsale preko rusa..bez njega ispadamo ko selam iz voza...zato..uprava napolje ako taj genijalac ne zaigra..ne znamo kome je u cilju unistavati takvog igraca..zapamtite , sa Sumom smo za 70 % jaci

  • Juki

    2. avgust 2021 | 21:21

    U pravu ste, gde je Suma? Jbt imamo igrača velikog kalibra koji ne igra?

  • Grobar Mne

    2. avgust 2021 | 21:46

    Nije ništa Partizan oslabljen njegovim neigranjem.Momak kojem treba 10 sansi da postigne gol.Čak je i Šćekić bolji strijelac on njega.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA