≫ 

Zvezda sprema transfer "bombu" da se pojača pred Dinamo: Stiže napadač za 2,5 miliona evra!

U Ljutice Bogdana traže rešenje uoči utakmica odluke u kvalifikacijama za Ligu šampiona

  • 61
Zvezda, rukovodstvo

Foto: Printscreen/ FK Crvena zvezda

Žreb kvalifikacija za Ligu šampiona spojio je Crvenu zvezdu i Dinamo iz Zagreba kao potencijalne rivale na poslednjem stepeniku do grupne faze, naravno ukoliko eliminišu naredne portivnike Šerif i Legiju.

Odmah nakon žreba u Nionu, nadležni na Marakani su organizovali hitan sastanak, a prema informacijama Telegrafa, na njemu je odlučeno da u slučaju da izbace šampiona Moldavije crveno-beli dovedu novog napadača za koga će izdvojiti 2,5 miliona evra.

Naime, toliko iznosi budžet za platu i obeštećenje za novog špica u Ljutice Bogdana, koji bi trebalo da garantuje golove protiv Zagrepčana ukoliko dođu u poziciju da u međusobnom okršaju odlučuju o plasmanu u Ligu šampiona.

Na istom sastanku, čelnici crveno-belih su se složili da letnje pojačanje iz Francuske Loi Dioni ipak nije nikakav garant za siguran prolaz u grupnu fazu Lige šampiona i da je za uspeh u kvalifikacijama potrebno zavući ruku u džep, kako bi se dovelo konkretno pojačanje.

Ipak, dosta će zavisiti sve i od ishoda predstojećeg dvomeča sa Šerifom, koji je bitan faktor u budućim potezima rukovodstva Crvene zvezde.

Video: Zvezda saznala potencijalnog rivala u plej-ofu Lige Evrope gde će ići ako ispadne od Šerifa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pravda

    2. avgust 2021 | 23:45

    Znaci,toliku kolicinu gluposti odavno cuo nisam,pa Zvezda nije mogla da otkupi Falcinelija za 800000,a sada ce kupovati za 2500000, svasta napisete samo da se procita vest, bolje da pisete recepte ,bolje bi vam islo

  • Patriota

    2. avgust 2021 | 21:55

    Bekovi su potrebni ljudi, vi kao da ste slepi... Rodić rovit, čas može čas ne, Gobeljić daje sve od sebe, ali mora biti neko stručniji za jake utakmice. Gobelja može poslužiti kao zamena... Dragoviću u tandemu fali neko poput Milunovića, tog ste čoveka olako ispustili...

  • Moni

    2. avgust 2021 | 22:05

    Dovesti Marka Marina i dobrog napadača...izbaciti Pankova iz svih kombinacija...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA