≫ 

Partizanov spisak putnika za Soči: Nema Jovića i Miljkovića, vratio se Marko Živković

Stručni štab će, za razliku od prošlog evropskog meča, imati klasičnog desnog beka na raspolaganju

  • 10
FK Partizan - FK Voždovac

Foto: partizan.rs/Miroslav Todorović

Partizan sutra u jutarnjim časovima putuje u Rusiju, gde će u četvrtak od 18.00 časova odmeriti snage sa Sočijem, u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija. Tim povodom trener Aleksandar Stanojević je odredio spisak od 23 fudbalera (20 igrača i tri golaman), koji će konkurisati za pomenutu utakmicu.

Loša okolnost za Partizan je činjenica da stručni štab ne može da računa na povređene vezistu Nemanju Jovića, koji je povredio koleno u meču sa Voždovcem i odsustovaće desetak dana, kao i Aleksandra Miljkovića, koga zbog povrede zadnje lože protiv Dunajske Strede očekuje pauza od mesec dana.

Na spisku putnika nema ni Ivana Obradovića, Sejdube Sume, Nikole Štulića (predviđen za pozajmicu), kao ni novopridošlog čuvara mreže Milana Lukača, koji će tek danas kompletirati transfer među crno-bele i umesto njega će na put mladi golman Đorđe Mihajlović.

Dobra vest je svakako činjenica da je Marko Živković odradio suspenziju UEFA i prvi put će konkurisati za evropski meč, samim tim će struka imati klasičnog desnog beka na raspolaganju protiv ruskog tima.

Među putnicima za Rusiju je i mladi Nikola Terzić, koga je Stanojević uvrstio na spisak umesto pomenutog Jovića, pa samim tim u Beogradu ostao mladi štoper Mateja Đorđević, koji je bio na spisku za mečeve sa Dunajskom Stredom.

Na spisku igrača za meč sa Sočijem se nalaze:

Golmani: Nemanja Stevanović, Aleksandar Popović, Đorđe Mihajlović

Odbrana: Marko Živković, Aleksandar Lutovac, Igor Vujačić, Bojan Ostojić, Siniša Saničanin, Rajko Brežančić, Slobodan Urošević

Vezni red: Aleksandar Šćekić, Miloš Jojić, Saša Zdjelar, Milan Smiljanić, Lazar Pavlović, Nikola Terzić, Danilo Pantić, Samed Baždar, Bibras Natho, Lazar Marković

Napad: Marko Milovanović, Filip Holender i Rikardo Gomeš

Napomenimo i to da se meč između Sočija i Partizana igra pred praznim tribinama zbog loše epidemiološke situacije u toj oblasti Rusije.

Video: Raketa zemlja-vazduh Dače Pantića iz slobodnjaka: Vezista s 30 metara dao jedan od golova sezone

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Skorpion

    3. avgust 2021 | 19:45

    Na spisku nema Sume ali zato je tu Lola "splavaroš". Cirkusanti.

  • vlada

    3. avgust 2021 | 21:03

    smiljanic,pre sume🤔🤔🤔tu nesto DEBELO smrdi☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️

  • ?????

    3. avgust 2021 | 19:43

    Suma????1

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA