≫ 

Novi snimci okršaja BBB-a i Poljaka: Policija spasila Legijine huligane, Dinamovci proglasili pobedu

Jedno je sigurno, u Varšavi sledi revanš za sedam dana

  • 18
Dinamo - Legija, tuča navijača Foto: Printscreen/Twitter/Hooligans TV

Pored zanimljivih rezultata, utorak veče u Ligi šampiona obeležila je i velika tuča navijača Dinama i Legije u zagrebačkom kvartu Dubrava u kom su korišćene baklje, štangle i ostali huliganski rekviziti.

Brojni navijači poljskog šampiona, poznati po huliganskim ispadima u zemlji i inostranstvu, došli su ciljno u Zagreb dan pre prve utakmice u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, koja se igra na Maksimiru u sredu od 20 časova.

Pozicionirali su se u Dubravi, delu Zagreba poznatom kao stecište velikog broja žestokih navijača Dinama, čuvenih Bed Blu Bojsa, a jedan od brojnih snimaka koji kruže društvenim mrežama prikazuje poljske navijače kako sede u kafiću, kada navijači Dinama dotrčavaju i napadaju ih.

Ovakvi okršaji u navijačkom svetu često dolaze kao posledica prethodnog dogovora navijačkih grupa ili nakon što jedna od ekipa dođe i provokativno zaposedne teritoriju druge navijačke grupe.

Brojni Bed Blu Bojsi su odmah krenuli prema kafiću u kom su bili Poljaci. Navijači Dinama napali su ih maskirani, opremljeni letvama i palicama, a na suparnike su bacali i baklje. Poljaci su im odgovorili bocama, pepeljarama, stolicama i stolovima objekta u kojem su sedeli, a nakon što su ispucali inventar kafića, krenuli su u povlačenje.

Navijača Dinama bilo je oko 200, dok se broj Poljaka procenjuje na 150. Nakon što su ih potisnuli, Poljaci su se razbežali, a razbijene huligane Legije su okružila policijska vozila.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Správce3 (@hooligans_cz)

Bed Blu Bojsi su pokličima: "Dinamo, Dinamo" proglasili pobedu, mada ih već za sedam dana očekuje revanš u Varšavi posle 1:0 na domaćem terenu.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Správce3 (@hooligans_cz)

Iako je Zvezda odigrala samo 1:1 sa Šerifom u Beogradu, s velikom pažnjom će se večeras (20.00) pratiti utakmica Dinamo Zagreb - Legija jer se tu krije naredni rival crveno-belilh (ako prođu dalje). Kvota na Dinamo na Maksimiru je 1,77, na iks 3,45, a na dvojku 5,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Dinamo Zagreb - Legija.

Video: Međusobna tuča Grobara na utakmici Partizan - Dunajska Streda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Janbo

    4. avgust 2021 | 10:15

    Kakvi crni BBB,ako im dodju Delije u zagreb proterace ih do Trsta 😀

  • Deda Nole

    4. avgust 2021 | 10:28

    Nisu to navijaci gospodo to su fasisti-ustase koji nasiljem zele da uticu na sport-fudbal.

  • sasa

    4. avgust 2021 | 10:01

    hahahahah 1:0, carevi Pa utakmica se igra veceras!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA