≫ 

Oglasila se policija o haosu u Zagrebu: Tuklo se 400 huligana, oštećeni kafići, automobili...

Nemile scene viđene su u Zagrebu gde je viđen veliki okršaj pristalica Dinama i Legije

  • 12
Bed Blu Bojs Printskrin: Twitter.com/@HooligansTV_eu

Pravo ratno stanje bilo je u Zagrebu u utorak, gde je došlo do velikog okršaja poljskih huligana i pristalica Dinama iz Zagreba.

Legijini fanovi stigli su u Zagreb u jedno od glavnih uporišta Bed Blu Bojsa, koji su se organizovali i u velikom broju došli u kafić gde su bili stacionirani, naoružani motkama i bakljama.

Policija je nakon svega intervenisala i zavela red, a u saopštenju su naveli i koliko je huligana učestvovalo u tuči, kakva je sila upotrebljena, ali i kakve su poslecide brutalne tuče.

- Juče, 3. avgusta oko 21.30 sati na području Dubrave, na parkiralištu u Dankovečkoj ulici, došlo je do tuče između navijačkih grupa gostujućeg i domaćeg kluba. Na samom mestu događaja, radi odbijanja direktnog napada na policijske službenike i sprečavanja daljeg napada 400-tinjak navijača, policijski službenici su upotrebili sredstava prisile - telesne snage i palice prema većem broju osoba prilikom koje nije bilo povređenih - kažu u policiji.

- U daljnjem toku postupanja vrlo brzo je uspostavljeno povoljno stanje javnog reda i mira uz prisutnost svih raspoloživih snaga Policijske uprave zagrebačke s ciljem sprečavanja eventualno novih sukoba i održavanja povoljnog stanja. Nadalje, utvrđeno je da je u ranije opisanom sukobu učestvovalo oko 300 navijača domaćeg kluba te stotinjak navijača gostujućeg kluba - navodi se u saopštenju policije.

Takođe se nadovi i da nije bilo povređenih, ali da je oštećeno pet ugostiteljskih objekata, kao i tri parkirana automobila.

Video: Sukob je počeo na Maksimiru, a Jugoslavija je nestala na Poljudu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🤪

    4. avgust 2021 | 11:24

    Kako to njima da se desi, obično mi Srbi dobijemo etiketu da smo mi huligani.

  • Blagoje Jovović

    4. avgust 2021 | 11:22

    Dace Bog da se domognemo 4. kola. A posle ima da bude opet ostavili me dećki!

  • Bg

    4. avgust 2021 | 12:33

    Videcemo koliko ce njih otici u poljsku

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA