Da li ova fotografija sa Ibice pokazuje gde će Mesi nastaviti karijeru?

Nema mnogo klubova koji mogu priuštiti Argentinca u svojim redovima

  • 3
Leo Mesi, Nejmar, Di Marija, Paredes, Verati Foto: Instagram / neymarjr

Kao grom iz vedra neba je odjeknula vest da Lionel Mesi neće potpisati novi ugovor sa Barselonom, te da će od naredne sezone biti fudbaler nekog drugog kluba, a jedna slika koju je njegov bivši saigrač postavio na njegov Instagram profil, samo je dodatno podgrejala priče o novoj sredini argentinskog fudbalera.

Slika koja je isplivala na Instagram, odnosno koju je Nejmar objavio na svom profilu, pokazuje još četiri fudbalera pored njega - Mesija, Paredesa, Di Mariju i Veratija kako zagrljeni poziraju na nekoj proslavi, uz kratak opis.

- Prijatelji.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by NJ 10 🇧🇷 (@neymarjr)

Ono što je svima zapalo za oko je činjenica da je slika objavljena samo 24 sata pre nego što je Barselona objavila da neće potpisati novi ugovor.

Istog momenta kada je Barselona izdala saopštenje, renomirani sportski novinar Fabricio Romano otkrio je da su PSŽ i Mesi otpočeli pregovore oko potpisivanja ugovora, a na gorepomenutoj slici svi fudbaleri osim Mesija već igraju u Francuskoj.

Da li je vreme da im se i Argentinac pridruži?

Takođe, PSŽ trenira Mesijev zemljak Mauricio Poketino, a argentinski mediji navode i da je njegov otac Horhe Mesi, koji je ujedno i Leov agent, već obavio razgovore sa trenerom PSŽ-a.

Video: Golman Partizana o poklonjenom penalu Sočiju: I sudija nekad pogreši! Videću kako mi je rame!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA