≫ 

Iliev ponosan na tim Partizana posle Sočija: "Neke nepravde se ponavljaju i počinju da brinu"

Zadovoljan sam, jer, ako je trebalo da primimo gol, primili smo ga na nedozvoljen način, a onda smo imali strašnu reakciju ekipe, kaže sportski direktor crno-belih

  • 30
Ivica Iliev Foto: Marko Jovanović

Sportski direktor Partizana - Ivica Iliev smatra da je remi u Sočiju izboren na junački način i da je tim odgovorio obavezama i u momentima kada je bio egal na terenu, ali i kada je sudijskom nepravdom domaćin poveo.

Prvi čovek sportskog sektora smatra da su se, za razliku od prošle sezone, dolaskom Rikarda Gomeša, kockice ekipe složile i da su crno-beli spremni za velika dela uz podršku navijača, koji će sigurno biti vetar u leđa fudbalerima naredne sedmice, kada se u Humskoj bude igrao revanš sa Rusima.

- Utisci posle meča su odlični! Znali smo da igramo protiv fantastične ekipe koja je bila prošle godine jedna od najboljih ekipa ruskog prvenstva, koja je u šest, sedam najboljih u Evropi. Bili su na par bodova od plasmana u Ligu šampiona. Videli smo koliko kvalitetnih pojedinaca imaju, koliko su opasni, ali smo videli i da smo mi isto tako dobri, kvalitetni.

- Svi kažu sada da smo oštećeni, da nije bio penal, ali pitanje je kuda bi to odvelo. Ja sam čak i zadovoljan i srećan jer, ako je trebalo da primimo gol, primili smo ga na nedozvoljen način, a onda smo imali strašnu reakciju - kaže Ivica Iliev.

Čini se da Partizan nije pao posle sudijske greške i primljenog gola, štaviše, igrači su želeli odmah da uzvrate?

- Ekipa je svesna svog kvaliteta i potencijala i odreagovala je brutalno dobro. Akcija kod tog gola je bila spektakularna. Verujem u prolaz i u fenomenalnu celu sezonu. Sve kockice su se složile, imamo fantastične igrače, svi su na ozbiljnom nivou. Moramo da podvučemo da ono što nam je prošle godine falilo, ove godine je na maksimumu, a to je naš napadač koji ako, Bog da, nastavi ovim ritmom, možemo da pričamo i o nekim velikim rekordima srpskog fudbala, ali o tom - potom.

Rikardo Gomeš Rikardo Gomeš; Foto: FK Partizan

Otežavajuća okolnost u Rusiji je svakako bilo i teško vreme, velika vlažnost vazduha?

- Već po sletanju u Soči sam bio nervozan i neraspoložen jer sam znao da će to uticati na samu igru. U kakvim smo uslovima igrali, odigrali smo fantastičan meč i napravili odličan rezultat. Verujem da ćemo gledati potpuno drugačiju sliku u Beogradu. Naravno, ne očekujem ništa manje od tima. Verujem u prolaz uz naše navijače, koji će doći u velikom broju, u igrače koji imaju strašan kvalitet.

- Video sam koliko je penal koji je dosuđen, a koji nije postojao, uticao na njih već na terenu, a i posle utakmice. Pored svih nedaća koje su ih zadesile, i penal protiv Dunajske Strede nije bio penal, pa sada i ovo i još mnogo nekih čudnih odluka sudija na meču. Sve se to ponavlja i malo je zabrinjavajuće - ističe Ivica Iliev.

Video: Bruka u Sočiju, sudija pokrao Partizan i poklonio penal domaćinu: Faul nije bio ni blizu kaznenog

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • rezim

    6. avgust 2021 | 16:18

    A SUMA...BICE VAM ON NOCNA MORA..TREBA PREKINUTI UTAKMICU DA NAS IZBACE RADI VAS...VAS LOPOVA..SUMA MORA IGRATI..KAKVI JOJICI I SLICNI...

  • Mile

    6. avgust 2021 | 16:01

    Ovaj Ivica je postao kao neka Utvara, kao nije u klubu, a jeste. Kao ne prima platu, a sve bogatiji. Kao ne dovodi igrace, a sve ih doveo. Druze vrati Leonarda, sta cekas?

  • 🔴🔵⚪

    6. avgust 2021 | 16:09

    Ponosan si?? Pa tebi majke mi nije dobro! Najgora igra od pocetka sezone! Dobijes protivnika sa kojim mozes da se nosis a mi 90 minuta nismo napali sa vise od 3 igraca! A drugo, sta je sa nasim najboljim igracem SUMOM??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA