≫ 

Zvanično: Milan Lukač postao deseti povratnik u Partizan u aktuelnom kadru, ostaje do kraja sezone

On će na početku biti tek treći izbor Aleksandra Stanojevića

  • 6
Milan Lukač Foto: Privatna arhiva

Potvrđeno je! Milan Lukač se vratio u Partizan zvanično od ovog petka potpisivanjem novog ugovora sa crno-belima na stadionu u "Humskoj" u prisustvu generalnog direktora Miloša Vazure i prvog čoveka sportskog sektora, Ivice Ilieva. On je dres beogradskog kluba zadužio zaključno sa narednim junom.

Pristao je da u startu bude samo treći izbor Aleksandra Stanojevića, svestan da u ovom trenutku prednost moraju imati Aleksandar Popović i Nemanja Stevanović.

- Pre svega, želeo bih da se zahvalim Ivici Kralju i treneru golmana Nemanji Jovšiću, uspostavili su kontakt sa mnom i omogućili mi da opet budem deo crno-bele porodice. Onog trenutka kad sam čuo da Stojke ima ponudu iz Arabije, moja razmišljanja su išla ka Partizanu i želja mi se ostvarila, na obostrano zadovoljstvo.. Pratio sam Partizan prethodnih šest godina, posebno derbije i evropske utakmice, dok sam, od početka ove sezone, uživo gledao prva dva kola na „Karađorđu“. Bio sam vatreni navijač i puno mi je srce kada vidim kako ekipa izgleda na terenu. Mmogu još dosta da pružim i da iskustvom pomognem klubu u ostvarivanju najviših ciljeva, budem podrška mlađim kolegama. Neca i Pop su izuzetno kvalitetni - rekao je Lukač pri potpisivanju ugovora.

Milan Lukač Foto: Privatna arhiva

U međuvremenu su se kao kandidati pominjali još Dušan Marković iz moldavskog Šerifa i Stefan Čupić iz Olimpijakosa iz Nikozije, ali sa njima nije ostvaren konačan dogovor. Na Lukačevu adresu je pak stigla konkretnija ponuda, a njegova prednost je to što poznaje kako je nastupati za ekipu Partizana.

Na Topčidersko brdo se vratio kao slobodan igrač, minule sezone mu je istekao ugovor sa turskim Akhisarom, a za klub iz Manise branio je ukupno 116 puta. Doprineo je osvajanju Kupa Turske 2018. godine, a osim za Akhisar i Partizan karijeru je gradio u Mladosti iz Bačkog Jarka, Sremu iz Sremske Mitrovice, Žarkovu, AEK-u iz Atine i OFK Beogradu.

Pošto nije registrovan za meč sa Sočijem to znači da će moći da uđe u konkurenciju tek ukoliko Partizan prođe dalje u plej-of fazu u eventualni duel najverovatnije sa Santa Klarom, koja je pobedila Olimpiju iz Ljubljane rezultatom 2:0 u Portugalu.

Video: Porazi od SAD ne znače nikad: Izgubili smo polufinala, ne i medalje!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VALJAK

    6. avgust 2021 | 17:31

    ILIJEV ( JUDO ) KAD CE NAPADACI ! BEZ NJIH NISTA ! A OBECAVATE TITULU , CIME LAZOVI ! DAJ VEC JEDMOM TA DVA POJACANJA .

  • Nusknvp

    6. avgust 2021 | 16:32

    Neču jedan, hoču dva - ali Lukać brani oba

  • samo iskeno

    6. avgust 2021 | 16:53

    Može, da greje klupi i zagreva Popovića!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA