≫ 

Hari Kejn konačno progovorio o štrajku i transferu u Mančester Siti

Važno obaveštenje za navijače Totenhema

  • 0
FK Totenhem - FK Everton Foto: Tanjug/AP

Kapiten reprezentacije Engleske Hari Kejn od sutra (subota) počinje da trenira sa Pevcima.

Engleski mediji prenosili su proteklih dana da se najbolji engleski golgeter nije pojavio u ponedeljak kako je bilo dogovoreno na treninzima Totenhema iz razloga što želi da napusti London i preseli se u Mančester Siti.

Međutim, Kejn se ovog popodneva oglasio saopštenjem na društvenim mrežama u kojem tvrdi da nema problema u odnosu sa klubom i da se samo nalazio na produženom odmoru (na Floridi).

- Imao samo skoro 10 godina kada sam debitovao za Totenhem. Sve ove godine, navijači su mi pokazivali punu podršku i ljubav. Zato boli kada čitam pojedine komentare ove nedelje koji dovode u pitanje moj profesionalizam i odanost - napisao je Kejn.

Hari je tako na neki način demantovao da je odbio da trenira s Pevcima.

- Neću da ulazim u specifičnosti ove situacije, ali želim da pojasnim da nikada, ali nikada, odbio da treniram. Vratiću se u klub kao što sam planirao. Ne bih učinio ništa što bi ugrozilo moj odnos sa navijačima koji su mi pružali bezrezervnu podršku tokom mog boravka u klubu. Tako je bilo uvek, tako je i danas - zaključio je Kejn.

Zanimljivo da se upravo Totenhem i Mančester Siti sastaju u prvom kolu Premijer lige sledećeg vikenda na stadionu Pevaca.

Video: Radnik sjajnom kombinacijom šokirao Kragujevac: Milovanović postigao prvi gol

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA