"Ne možemo stalno da dobijamo 5:0, ja sam prezadovoljan": Stanković pohvalio ekipu posle pobede

Ni strateg Napretka nije imao ništa loše da kaže za svoj tim

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Mile
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Rasomon

    07. avgust 2021 | 11:34

    Problem je sto mi navijaci vidimo da nemamo dobre bekove, da sem Dragovica i Degeneka nemamo dobrog stopera, a opet Degenek ne igra, sto igramo bez centarfora. Problem je sto vidimo da su Gobeljic, Pankov, Erakovic, Krsticic, Krstovic... jako losi, sto imamo na platnom spisku Spiridonovica, Srnica, Vukanovica...koji nijesu sada ni rezerve, sto je odstranjen biser Radulovic, sto propadaju Petrovic, Nikolic, Gavric, sto je olako pusten Milunovic i Falcineli, sto je Dioni tanak, sto ne znamo kojih nam je prvih 11 igraca, sto nikada ne igra isti tim dvije utakmice, vec se odmah odmaraju igraci posle utakmice sa nekom trecerazrednom ekipom...Problem je sto je uveden Var te Zvezda i Partizan nemaju vise na svakoj utakmici penal, problem je sto ne mozemo da prodamo ni jednog igraca za iole vecu sumu, problem je sto se talenti sklanjaju i prodaju a da ne zaigraju nikada za prvi tim. Problem je to sto mi sve ovo vidimo, ali ne vide Uprava i trener da mi to znamo! Zvezda ima dobre rezultate zadnjih godina, ali je ocigledno da ce licni interesi rukovodstva dovesti do stranputice nase voljene Zvezde! Ne dozvolimo im to, jer Zvezdina snaga lezi u armiji njenih navijaca. Zivjela Zvezda!!!

  • Novica

    07. avgust 2021 | 10:56

    Pozdrav. Prvo nije mi jasno sto se uopste ovde javljam jer ocito sam isti kao i ovi bezimeni sto lupaju gluposti i cak je pitanje hocete li mi objaviti komentar. 1. Deki je imao veliki potencial da bude odlican trener medjutim dozvolio je da mu drugi dovodi igrace i sastavlja tim .prvo i osnovno pravilo kad sastavis ekipu ne menjas je dok god pobedjujes i time ujedno uigravas ekipu . Kad smo mi zadnji put odigrali u istom sastavu igraci nemaju samopouzdanje nezna hoce li poceti ili ne itd.posle svake utakmice njegovi komentari su momci su dali sve od sebe pa sta vredi da daju sve od sebe kad neznaju spori su staticni, a imamo igrace koji mogu da ispune zahteve .brzi,tehnicki besprekorni i mladi . Pa svaka cast rodicu bori se decko trci ostavio srce na terenu ali centarsut da posalje kako treba. Pa mi pet godina ne dobodimo levog spoljnog zasto pa zato sto terzic ima dil sa igracima i igraju samo igraci koje on zastupa. Kanga , sanogo gobeljic, pa i toliko izvikani degenek on samo moli boga da lopta ne dodje do njega jer nezna stace sa njom.onda malo malo pa ovi pomocni pokazuju slike igracima gde da stoje i gde da se krecu strasno bilo bi dobro ako bi mogli sa stapom da jih pomeraju po terenu ,i onog trenutka cim neki igrac razmislja svojom glavom odma ide na klupu. Pa pogledajte treneri su postali vazniji i popularniji od igraca uskoro cemo i geometre imati za trenere jer oni najbolje ivlace linije na terenu. A cuo sam da nas deki izvlaci linije na stolu veoma dobro

  • D.T.

    07. avgust 2021 | 08:33

    Izgleda da ti ne možeš da pobedio,dok te Tereza ne pripremi utakmicu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA