≫ 

Milenković i Fiorentina se rastaju kao prijatelji, Italijanima novac, Blekiju transfer karijere

Srpski fudbaler pakuje kofere i seli se u Englesku

  • 14
Nikola Milenković Nikola Milenković - 89.038 evra nedeljno - 4.630.000 evra godišnje Foto: Tanjug/AP

Najvažnije pitanje ovog leta u Fiorentini bilo je rešiti status Nikole Milenkovića, bez sumnje najbitnijeg defanzivca ekipe, a italijanski mediji prenose da je spor koji je postojao između dve strane sada rešen na obostrano zadovoljstvo.

Čelnici kluba su u jednom trenutku bili zabrinuti zbog opasnosti da bi Milenković narednog leta mogao kao slobodan igrač da ode iz Firence, to nikako nisu smeli da dozvole, pa su želeli da se osiguraju novim ugovorom sa Srbinom.

Međutim, bilo je oklevanja sa druge strane, pa se situacija nepotrebno zakomplikovala i pretila da pokvari idiličnu vezu ljubičastih i srpskog fudbalera. Na kraju, sve će se rešiti tako što će obe strane dobiti ono što žele. Fiorentina novac od prodaje Srbina, a Milenković transfer karijere  - u Vest Hem.

Italijanski mediji navode da Milenković duguje veliku zahvalnost Fiorentini za svoju karijeru, te nijednog momenta nije želeo da klub ostane bez novca od njegove prodaje, čega su se u Fiorentini pribojavali da se može desiti narednog leta kada naš igrač postaje slobodan igrač.

Kako stvari stoje, Vest Hem će dobiti potpis Srbina, ovaj najjači ugovor u karijeri, a klub iz Toskane propisano obeštećenje, iumeđu 15-20 miliona evra, čime bi čitava priča dobila srećan epilog.

Predstavnici engleskog kluba su kontaktirali Fiorentinu prethodnih dana, stavili na sto ponudu, pregovori idu u željenom pravcu, pa je za očekivati i da se uskoro završe.

Podsetimo da će i Partizan profitirati na osnovu procenata prilikom prodaje Milenkovića. Crno-beli mogu očekivati blizu dva miliona evra na osnovu ovog posla.

>>> Počinje Čempionšip, a Reding s Veljkom Paunovićem na klupi u prvom kolu danas u 16.00 ima težak zadatak, pošto gostuje Stouku. Kvota na keca je 2,10, na iks 3,05, a na dvojku 4,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Stouk - Reding.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ciganin 1976

    7. avgust 2021 | 10:05

    Vidi, čim sam pročitao naslov pomislio sam "plafon West Hem" kad ono u testu...OP ! Gde će ta kiksara mala da ode dalje nego u prosek klub ! Prevara od igrača klasična !

  • Дража

    7. avgust 2021 | 09:39

    15 милиона евра у Вест Хему по сезони?! 😂 Да се нисте мало прешли?

  • Nusknvp

    7. avgust 2021 | 15:27

    Ono kad od procenata uzmes više, nego garagani za Marina i Boacija zajedno haha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA