≫ 

Kladionice veruju u Srbina: "Mitrogol" prvi favorit za najboljeg strelca Čempionšipa

Fulam će pokušati ekspresno da se vrati u Premijer ligu

  • 5
FK Fulam, Aleksandar Mitrović Foto: Tanjug/AP

Najjača druga liga na svetu, popularni Čempionšip, startovao je utakmicom između Bornmuta i VBA, a Fulam, gde igra naš Aleksandar Mitrović, će startovati u nedelju u utakmici protiv Midslbroa, a kladionice su upravo "Mitrogola" označile kao prvog favorita za najboljeg strelca lige.

Aleksandar Mitrović je "doktorirao" Čempionšip već u svojoj karijeri, a ukoliko neko želi da se kladi na njega da će i ove sezone biti najbolji strelac - dobiće svoj novac umnožen za osam puta.

Mitrogolu će ovo  biti četvrti nastup u ovoj ligi, a jedino je prvii bio neslavan. Tada je sa Njukaslom imao svoje prvo iskustvo u Čempionšipu, gde je na 25 utakmica postigao samo četiri gola, što je bio apsolutni debakl za napadača njegovog renomea.

Drugi nastup u ovoj ligi je bio i njegov prvi u Fulamu, a uspeo je znatno i da se poboljša, te godine je na 17 utakmica postigao 12 golova i pokazao zašto je "majstor" za ovo takmičenje.

Pre dve godine je imao svoj treći, a ujedno i najbolji nastup, takođe sa ekipom koja dolazi sa "Krejven Kotidža", tokom sezone je odigrao 40 utakmica u ligi i postigao je neverovatnih 26 golova, te je bio najzaslužniji igrač zašto je Fulam prethodnu sezonu igrao u najelitnijem fudbalskom rangu u Engleskoj.

Video: Krstović promašio nemoguće: Fudbaler Crvene zvezde poslao loptu pored gola sa tri metra

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 6+4+3=2

    7. avgust 2021 | 15:23

    mozda ako predje u trecu ligu

  • 5

    7. avgust 2021 | 14:14

    HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA

  • Mare

    7. avgust 2021 | 16:02

    Ne razumem zašto ovakvi komentari za mitra? Pa sta ako igra u drugu ligu? Vazno da se u reprezentaciji daje maksimalno .. to je najvažnije..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA